Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok róla? Mit csinálnátok, ha a helyemben lennétek?
Figyelt kérdés
Voltunk a nyáron, júliusban táborba és ott közelebb kerültünk egymáshoz egy fiúval. Nem történt semmi extra, csak mondta hogy rám hajt, meg is tette, én akkor nagyon ellene voltam. Ami után hazajöttünk a táborból rám írt. 2 hónapon keresztül beszélgettünk,rájöttem, hogy én is érzek iránta valamit. Szeptemberben nem is beszéltünk volna, ha én nem írok rá. Kiírt egy ilyen lájkolós izét, hogy az esélyemet megírja. 10-ből 8. Lehet, hogy 8, de annyira nem igyekezett, hogy legyen is köztünk valami. Októberben is eljátszotta ugyanezt, közben 1x-2x ráírtam, majd vasárnap szintén ráírtam, hogy mizu meg stb. és beszélgettünk rendesen stb. és már úgy köszönt el, hogy írta hogy puszi meg minden. Ma kiderült, hogy 2 hete egy olyan csajjal járt, akire azt mondta amikor sokat beszélgettünk, hogy sosem járna vele, meg van a véleménye róla. Én sajnos vagy nem sajnos, még mindig szeretem, gondoltam, hogy megtartom a 3 napos szabályt és holnap ráírok. Gondoltam ezt addig, míg nem tudtam, hogy kivel járt. Tudom, hogy sokan azt fogjátok írni, hogy felejtsem el, de amiket írt, azután nem tudom elfelejteni. Csak én vagyok vele úgy, hogy eltervezem magamba, hogy nem futok utána, hagyom az egészet, de mégis én lépek mindig először felé?2013. nov. 5. 18:00
1/1 anonim válasza:
Szia nem kell utánna szaladnod elég ha érezteted hogy érzel iránta valamit. De ha irkálsz neki csak meg fog utálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!