Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem hiszek az "igaz" szerelembe?
20 éves lány vagyok. Eddig mindegyik kapcsolatomban csak csalódtam, amíg a egy éjszakás kalandjaimban, mindig én törtem szíveket( akaratlanul).
Annyi megrázkódtatás ért már, hogy egyszerűen nem hiszek benne. Tudom majd jönnek a szövegek, hogy " Csak hinni kell benne!" meg " Majd jön az magától!"... én ezt értem, de már kedvem sincs hozzá. Van aki hasonló helyzetben van, mint én? Minden valamirevaló választ pozitívan értékelek!
A 6osnál az igazság.
Én is csalódtam már nagyokat. Olyankor kicsit borúlátóbb vagyok, de ettől függetlenül hiszek benne, hogy van egy olyan lány aki nekem megfelel (kb azok a tulajdonságok jelentik a belépő szintet amit említesz, Kérdező). De tényleg jönni fog magától. Élek, nyitott szemmel járok, aztán meglátjuk mi sül ki belőle:)
Én a saját bőrömön tapasztalom, hogy van. Igaz, azért kell érte dolgozni mindkét félnek. 20 évesen amúgy is korai még ilyet kijelentened.
34/N
Én a magam részéről mindig is hittem benne,hogy létezik. Aztán 24 évesen meg is ismertem az igazi szerelmem:)aki már a férjem.
Pedig én is sokat csalódtam. Attól kezdve, hogy meglett az első pasim 19 évesen, csak csalódásaim voltak. 5 éven keresztül folyamatosan. Még egy olyan kapcsolat is, ahol eleinte reménykedtem, hogy szerelem lesz belőle. Végül mégsem alakult ki az érzés, és elég csúnya vége is lett.
Én csak azt tudom neked mondani, hogy ne add fel.
Látod, én is hittem abban hogy megtalálom az igazi nagy őt, és sikerült is. Sőt, többet, igazság szerint ő a lelki társam, a másik felem, a szerelmem, a legjobb barátom, a szeretőm egyben. Tudom, nyálasan hangzik, de így van.
27/N
én se hiszek
az én igazim
más nővel él.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!