Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak én nem hiszek az "igaz"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem hiszek az "igaz" szerelembe?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok. Eddig mindegyik kapcsolatomban csak csalódtam, amíg a egy éjszakás kalandjaimban, mindig én törtem szíveket( akaratlanul).

Annyi megrázkódtatás ért már, hogy egyszerűen nem hiszek benne. Tudom majd jönnek a szövegek, hogy " Csak hinni kell benne!" meg " Majd jön az magától!"... én ezt értem, de már kedvem sincs hozzá. Van aki hasonló helyzetben van, mint én? Minden valamirevaló választ pozitívan értékelek!

2013. nov. 5. 11:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hidd el mindig megválogattam. talán ez volt a baj. És egyiknek sem feküdtem a farka alá 2 randi után, azt is elhihetitek. Lehet hogy túl őszinte voltam a kapcsolatokban... szerettem sok mindent kibeszélni magamból, valahol itt b*szhattam el..
2013. nov. 5. 12:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz igaz szerelemnek? Hogy definiálod? Én a barátomba nagyon szerelmes vagyok, igaz, csak 18 éves fejjel mondom ezt, ezért lehet, komolyan sem veszed. Olyan, hogy az életem is el tudnám vele képzelni. Ettől függetlenül bármit hozhat a sors, most jelenleg nagyon jól elvagyunk :)
2013. nov. 5. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:

A 6osnál az igazság.

Én is csalódtam már nagyokat. Olyankor kicsit borúlátóbb vagyok, de ettől függetlenül hiszek benne, hogy van egy olyan lány aki nekem megfelel (kb azok a tulajdonságok jelentik a belépő szintet amit említesz, Kérdező). De tényleg jönni fog magától. Élek, nyitott szemmel járok, aztán meglátjuk mi sül ki belőle:)

2013. nov. 5. 12:06
 14/18 anonim ***** válasza:
9%
a kapcsolat nem önzetlen szerelemről szól. az egy átverés a természet részéről, hogy teherbe ess, családot alapíts. ezért múlik el. jobb ha realista vagy.
2013. nov. 5. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak 20 éves vagy, és több egyéjszakás kaland, több kapcsolat van mögötted. Szerintem te inkább kergeted a kapcsolatokat, nehogy egyedül légy, és így kimarad az életedből az "igaz" szerelem.
2013. nov. 5. 12:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Én a saját bőrömön tapasztalom, hogy van. Igaz, azért kell érte dolgozni mindkét félnek. 20 évesen amúgy is korai még ilyet kijelentened.

34/N

2013. nov. 5. 12:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Én a magam részéről mindig is hittem benne,hogy létezik. Aztán 24 évesen meg is ismertem az igazi szerelmem:)aki már a férjem.

Pedig én is sokat csalódtam. Attól kezdve, hogy meglett az első pasim 19 évesen, csak csalódásaim voltak. 5 éven keresztül folyamatosan. Még egy olyan kapcsolat is, ahol eleinte reménykedtem, hogy szerelem lesz belőle. Végül mégsem alakult ki az érzés, és elég csúnya vége is lett.

Én csak azt tudom neked mondani, hogy ne add fel.

Látod, én is hittem abban hogy megtalálom az igazi nagy őt, és sikerült is. Sőt, többet, igazság szerint ő a lelki társam, a másik felem, a szerelmem, a legjobb barátom, a szeretőm egyben. Tudom, nyálasan hangzik, de így van.

27/N

2013. nov. 5. 17:47
 18/18 anonim ***** válasza:

én se hiszek

az én igazim

más nővel él.......

2013. nov. 7. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!