Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sehogy sem tudok megfelelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sehogy sem tudok megfelelni a barátomnak, akkár mennyire is törekszem, akkor mégis miért foglalkozik velem?

Figyelt kérdés
Àllandoan beszol,az arcom kissè pattanàsos mostanàba sikerült szèppè varàzsolyam erre ö beszol h olyan csunyàn piros az orrod,meg ,hogy milyen gàz a hatadon az a sok seb,mikor 2 van ès megèrintette pont az egyiket,na mind 1 a szexröl pedig majdnem minden szombaton szemembe mondja,hogy gyenge vagyok,pedig elègè odatesszük magunkat,nem szokta feküdni mint egy darab fa,egyszerüen nem èrtem minèl tökèletesebb akarok lenni számàra ö minden apró lènyegtelen dologba beleköt,szeretem ha megmondjàk a szemembe a dogokat de ez màr durva,megbeszèlni se tudom vele mert megszègyelem magam amikèrt megszólit s hallgatok inkàbb,azèrt ö sem tökèletes de annak hiszi magat

#szerelem #Nem összeillõ
2013. nov. 3. 13:34
 1/7 ASOT ***** válasza:

Ez úgy ahogy van az egész egy felesleges tortúra.

Meg akarsz felelni---> te hülye vagy?

Mindenért kritizál...

Minek ez? Minek vagy vele?

2013. nov. 3. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Te sem vagy normális, hogy még mindig vele vagy és tűröd ezt az ocsmány, bunkó, megaláztató viselkedést!
2013. nov. 3. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Van olyan ember, akinek nehéz megfelelni.
2013. nov. 3. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Én az ilyet úgy hagynám ott, mint sz.rt a fűben. Minek vagy vele? Jó ez neked? Csak kínzod magad. A többség nem ilyen.
2013. nov. 3. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Tedd fel magadnak a kérdést úgy, hogy: Sehogy sem tudok megfelelni a baràtomnak, akàr mennyire is törekszem, akkor mègis mièrt foglalkozok vele?

Magadra vess, ha ezt eltűröd, mindenki a saját sikerének a kovácsa. Ha eltűröd, hogy megaláz akkor minek sajnáltatod magad? Te választottad.

2013. nov. 3. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert nem akadt neki jobb, és így téged próbál meg olyanra formálni, amilyet szeretne, csak épp nem talál, mert túlságosan csicska ahhoz.
2013. nov. 3. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Magadnak felelj meg,ne neki!
2013. nov. 3. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!