Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz, ha ezt írom egy fiúnak? Ti mit ajánlanátok? ELÉG TAPASZTALATLAN VAGYOK, SEGÍTSETEK!
Van egy fiú a suliban, aki nagyon tetszik, de még soha nem beszéltem vele. Egy évvel idősebb nálam. Mivel nem mernék odamenni hozzá gondoltam írok neki facebookon. Az lenne a kérdés , hogy nem gáz-e , ha azt írom neki, hogy "Szia! :) Hogy vagy?" ? Mert ugye eddig még soha nem beszéltünk egymással és mégsem úgy szeretnék írni neki, minta már 1000 éve jóba lennénk egymással. Ezután miről kérdezgessem? Arról hogy mit sportol? Milyen volt a napja? Mit csinált ma? Még szeptemberben jelöltem be facebookon, gáz lenne , ha megkérdezném tőle, hogy "nem gond, ha bejelöltelek?", amikor már annak lassan 2 hónapja?
Szerintetek ezek megfelelő kérdések, ha nem szeretnék nyomulós lenni, egyszerűen csak szeretném megismerni, és szeretném, ha jófejnek tartana?
Ti mit ajánlanátok még? Nagyon fontos lenne, előre is nagyon.nagyon köszönöm, ha segítetek! :)
FONTOS LENNE A SEGÍTSÉGETEK, ELÉG TAPASZTALATLAN VAGYOK... :/
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!