Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy római...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy római katolikus papba (tehát aki cölibátusban él), mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sajnos nem kamu kérdés,lelkitársamnak érzem őt,minden a lehető legtökéletesebb benne.egy éve szeretem őt.tudom,hogy mocskos dolog. hogy őt akarom,de nem bírom elfojtani az érzést.szociális munkásnak tanulok koliban éltem,úgy kerültem vele'"kapcsolatba"hogy hazaköltöztem,bejárós lettem.s mivel tôbb időm lett és szeretek segíteni,felajánlottam h segítek egy jótékonysági est szervezésében.aztán már több mindenben is,pl.egy bolhapiaci vásárban,kül.adománygyűjtésben stb.eddig nemigen foglalkoztam ezzel a férfival,látásból uamertem csak de mivel sokat beszélgettünk rájörttem milyen kivételes ember,ragyogó jellem.randiztam másokkal de senki fogott meg igazán.tanulással próbaltam kiverni a fejemből,nem ment.lassan már szomatikus tüneteim vannak,pl.állandó fül és fejfájás(szervi okt nem találnak).nagyon szenvedek.őt mnbdenki szereti itt,ebben a kis faluban,de csináltam egy nagy hülyeséget:bevalottam h szeretem.azt mondta parancsoljunk az érzelmeinknek,mégha nehéz is,ő is ezt teszi.ez volt egy hónapja.ezek után nagyon elszégyelltem magam nem kerestem'utcára sem mentem.tnap összefutottam vele(anyunak kellett gyógyszert iratni).azt ondta nagyon hiányolja a társaságom,és szeretné ha újra segitenék neki.most lesz egy ilyen jótékonysági est megint,azon kéne a segitségem.fogalmam nincs mi legyen,nem tudom azt se érez e . Valamit(bár kötve hiszem,de elég furcsán fogalmazott)lehet csak szán engem.nem tudom mi legyen,mert nagyon szeretnék újra a kōzeleben lenni,megbántani se akaromm!de lehet még rosszabb lenne látni.wnem tudom.egy 20 éves lány

2013. okt. 31. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon sajállak tényleg. :/ Unokatestvérem is római katolikus pap de ő most iratkozott be a jogi egyetemre is hogy ha egyszer "megjönne az esze" és ott hagyná a reverendát tudjon valahol elhelyezkedni. Ebből azt akarom kihozni hogy a legtöbb papnak van "B" terve arra az esetre ha beleszeretnének valakibe és családot alapítanának tehát van számodra remény. Már ha érez valamit. De inkább nem akarok hülyeséget mondani próbáld meg kerülni és előbb utóbb elfelejted.
2013. okt. 31. 10:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem könnyű ez a dolog.sajnos,koliba nem mehetek vissza nem engedi a család anyagi helyzete,diákmunkát is vállaltam de sajnos nem tudtam mellette tanulni.am beszéltem erről a bátyámmal,egyedül ő tudja.azt mondta nem néz ki semmi jót ebből a papból.(mobdjuk ő eléggé egyház ellenes)semmi oka nibcs rosszat feltétwleznie de szerinte minden pap álszent sarlatán.
2013. okt. 31. 10:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát én tisztelem őt annyira h ne zaklassam.nem is tettem,ő akart velem beszélni.nem akarok önző se lenni aki azért nem segit másnak h nyalogathassa otthon a kis sebeit.az lelkébe sajnos nem látok bele.
2013. okt. 31. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyjából, mintha magamat olvastam volna :( Nagyon hasonló helyzetben vagyok :(

20l

2014. márc. 24. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Letámadod? Hé, beszélgessetek el egy kicsit. Kérdezd a múltjáról, amikor kettesben vagy vele. Ez azért muszáj, mert így oldjátok a gátlásokat.

Aztán...

TÁMADD LE!!!!

2014. jún. 1. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!