Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn (a római katolikus hit szerint)?
Bűn-e az ha olyan nőket nézek akinek felsőteste meztelen de deréktól lefele van rajta ruha?
Nem ébreszt bennem vágyakat,semmilyen tettleges bűnre sem ösztönöz csak jó nézni.
itt van a példa amiről írtam
Szerintem bűn a római katolikus hit szerint.Én görög katolikus voltam,és nekünk elsőáldozáskor azt is mondták,hogy még a lányok kilógó bugyiját sem szabad nézni.-.-
Máég ha nem is ébreszt benned vágyakat,szerintem akkor is bűn.Bár szerintem ez hülyeség,csak az egyház szerint bűn.
ami neked jó érzés az nem bűn :)
nyugodtan nézegess ilyen képeket vagy hasonlókat mert ez a "természetes"
"ami neked jó érzés az nem bűn :)"
Ezzel azért vitatkoznék.. ha valakinek jó érzés pl. embereket ölni, akkor mi van? :D
A kérdést illető dolgot én sem tekintem bűnnek.
Bár nem vagyok vallásos, sem teológus, de a római katolikus vallás viszont - szerintem - bűnnek tekinti az ilyesmit.
Nem mintha számítana.. mivel több, mint egy olyan vallás van a Földön, ami azt hirdeti, hogy ha nem az ő istenében hiszel, akkor a pokolra jutsz, és mivel nem hihetsz egyidejűleg több istenben, ezért nyilvánvalóan mindenki pokolra jut :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!