Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szerelmi háromszög.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelmi háromszög.

Figyelt kérdés
Körülbelül 3 hete ismerek egy srácot beleszerettem és nem csak fel lángolás. Viszont van párkapcsolatom már 8 éve nem vagyok megelégedve a partneremmel nem kapom meg azt amit egy nő megérdemel, ígérgetések sora folyamatosan .Nem tudom hogy döntsek félek az egész új kapcsolattól csak kérdések vannak bennem( megfogom bánni vagy nem?)( mi lesz ha elhagy?) ilyen kérdések forognak az agyamban. Ez alatt a 8 év alatt 6-7 évig minden rendbe volt mármint az én szemszögemből mindenért könyörögnöm kell a régi páromnak jó munkahelye van de nem kapom meg amit kell én csak egy kihasználási pontnak érzem magam.félek csak azért kellek neki hogy mossak ,főzzek, takarítsak, akkor ez kapcsolat? Kérdem én nem tudom hogy döntsek.Ezért kérném segítségét. Nem szeretek vele lenni ( a régi párommal) undorodom a csókjaitól még a szexuális életem is teljesen megváltozott mióta az új pasi belépett az életembe.Bizonytalan vagyok.Merjek kockáztatni de így meg nem akarok élni mármint hogy 3-asban .Nem tudom mit tegyek.Félek hogy megbánom a döntésem.Ha visszagondolok az emlékekre akkor az jut eszembe hogy mi lesz ha lesz barátnője fájni fog és az lesz a szívemben hogy már van ki szeresse,és tuti nem fogadna vissza.Eleinte lehet megbánnám és sírva omlanék össze annyira fájna nem tudom mit érzek.kérlek segítsetek

2013. okt. 29. 09:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Eleinte mindent megadtam neki ha hiszed ha nem és sokszor csalódtam már benne pedig akkor igazán szerettem (én vettem a meg a jegygyűrűket is mert mint mondtam ő nem volt hajlandó erre mindig csak ígérte hogy megveszi és nem nekem kellett azt is még azt hozzá fűzném hogy miután elmentünk arra helyre ahol elsőnek találkoztunk és ott kérte meg a kezem de hogy?(leszel majd a feleségem) ez neked hogy esett volna ? kérdem én? az a majd nem kellett volna oda!ki kellett könyörögnöm az eljegyzési gyűrűt is!Akkor mennyire szeretett?Bevallotta héten hogy flörtöl és ez szarul esett hogy őszinte legyek mert ha valaki szeret valakit akkor az nem flörtöl mert abból alakulnak ki az egy éjszakás kalandok , szerintem!Elegem van az ígérgetéseiből és nekem nem hiányzik az hogy ígérget állandóan hol ott lehetne normálisan is igen szivem megkapod vagy valami de nem az hogy éveken át ígérget a gyűrűvel is! Le tettem az Érettségi ha sikeres lesz a vizsgád eljegyezlek és vártam a napot nagyon eljött a nap és sehol semmi! Ez neked hogy esett volna?Már bocsi de tuti szarul!Ha én nem veszem meg a gyűrűt még ma se lennék eljegyezve!Igen én egy konzervatív lány vagyok és szeretnék esküvőt meg minden mit nem lehet ezen megérteni neki?Érted a lényeget?
2013. okt. 31. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!