Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szerelmi háromszög.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelmi háromszög.

Figyelt kérdés
Körülbelül 3 hete ismerek egy srácot beleszerettem és nem csak fel lángolás. Viszont van párkapcsolatom már 8 éve nem vagyok megelégedve a partneremmel nem kapom meg azt amit egy nő megérdemel, ígérgetések sora folyamatosan .Nem tudom hogy döntsek félek az egész új kapcsolattól csak kérdések vannak bennem( megfogom bánni vagy nem?)( mi lesz ha elhagy?) ilyen kérdések forognak az agyamban. Ez alatt a 8 év alatt 6-7 évig minden rendbe volt mármint az én szemszögemből mindenért könyörögnöm kell a régi páromnak jó munkahelye van de nem kapom meg amit kell én csak egy kihasználási pontnak érzem magam.félek csak azért kellek neki hogy mossak ,főzzek, takarítsak, akkor ez kapcsolat? Kérdem én nem tudom hogy döntsek.Ezért kérném segítségét. Nem szeretek vele lenni ( a régi párommal) undorodom a csókjaitól még a szexuális életem is teljesen megváltozott mióta az új pasi belépett az életembe.Bizonytalan vagyok.Merjek kockáztatni de így meg nem akarok élni mármint hogy 3-asban .Nem tudom mit tegyek.Félek hogy megbánom a döntésem.Ha visszagondolok az emlékekre akkor az jut eszembe hogy mi lesz ha lesz barátnője fájni fog és az lesz a szívemben hogy már van ki szeresse,és tuti nem fogadna vissza.Eleinte lehet megbánnám és sírva omlanék össze annyira fájna nem tudom mit érzek.kérlek segítsetek

2013. okt. 29. 09:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy olyan kapcsolaton, ahol undorodsz a másik embertől nincs mit megbánni.Az beszédesebb sok mindennél.Ezek után nem is értem mi az ami egyáltalán még mellette tart?
2013. okt. 29. 09:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez egyértelmű. Hagyd el a jelenlegi párod, te is, ő is jobban jár.
2013. okt. 29. 09:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerelmes. Ez még csak fellángolás. Ha 3 hete ismerted meg, még nem ismered. Eddig egy idealizált kép van róla a fejedben. Majd ha 1 év múlva is ezt mondod, hogy még mindig ugyanúgy tetszik akkor igen szerelmes vagy belé.
2013. okt. 29. 09:53
 4/11 anonim ***** válasza:
3-an mindig izgalmasabb :P
2013. okt. 29. 10:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy fellángolás mert akkor nem érezném azt hogy "nem akarom elveszíteni"!
2013. okt. 29. 12:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy szakítanod kell, mert nincs sok értelme ennek. A másik sráccal pedig hogy hogy alakulnak a dolgok, az majd kialakul.
2013. okt. 29. 13:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Egy biztos ő vette a házat és baszott a felét a nevemre íratni akkor ez szeretet?" ja és jelzem ha nevemre akarom íratni fizessem ki a különbözetet az adóban" mert ha szeret valaki valakit akkor mindent megad neki szerintem.De hát ő baszik rá!
2013. okt. 30. 05:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, lepj ki ebből a kapcsolatból mihamarabb, mert mindketten csak szenvedtek igy. Viszont az utolsó kommented eleg beszédes... A penz miatt vagy csak vele evek óta, azert viseled el? Es mar ne is haragudj, de ha nem járulsz hozzá anyagilag a házhoz, miért kellene rádíratnia a felét? Ha fizeted is a részed, az termeszetesen tiszta sor, de ez igy...
2013. okt. 30. 15:28
 9/11 A kérdező kommentje:
utóbbi időben csak azért de eleinte őszintén szerettem de valahogy elmúlt s mindezt magának köszönheti mert annyira megváltozott nem így ismertem meg! Jobban szereti az anyjáékat mint engem sőt biztos vagyok benne hogy tetszik neki valaki annyit bevallott hogy szokott flörtölni de ki nem?!ez nem fontos! A lényeg hogy eltolom magamtól a legrosszabb tulajdonsága az hogy (idegbeteg) és ez taszított el magától ,édesapám is az volt és ígérte hogy ő nem lesz ilyen és tessék!!Magának köszönje.Mindenért könyörögnöm kell vagy kérni de basszus nem hiszem el hogy majd csak 200000Ft-ból nem jut rám egy kis törődés?(rózsa, étterem, parfűm meg ilyenek ....szerintem nem kérek sokat nem azt mondom hogy minden nap vegyen csak havonta megérdemelnék egy- egy szál virágot vagy egy csokrot, de hát ezek szerint nem úgy szeret ahogy rég! Nem csak egyszer kell megszerezni egy nőt hanem örökké harcolni kell érte! nekem ez a véleményem!
2013. okt. 31. 05:26
 10/11 anonim ***** válasza:

FIgyelj, voltam ilyen helyzetbe, mint te. De gondolj már bele, hogy TE mennyire törődsz a pároddal? Mosol, főzöl, takarítasz - OK, de ez nem szerelem és párkapcsolat, hanem a házvezetőnője vagy. És ha mindemellett folyton durcás vagy amiatt, hogy nem törődik veled, (esetleg időnként be is szólogatsz emiatt), akkor még hajlandósága sem lesz arra, hogy moziba, vacsorázni vigyen, ajándékokkal lepjen meg - mivel bepozícionáltad magad a házsártos feleség (vagy jelölt) szerepébe. Nem az jött le a leírásodból, hogy megértő, szeretetteljes szellemi és szerelmi partnere lennél a mostaninak. Most ezzel nem a párodat védem, csak mindenhez két ember kell, és valahol csak mindketten elkezdetek változni, ami ilyen irányba kezdte el terelni a kapcsolatotokat. Az, hogy rájöttél, idegbajos lett a pasid... Gondolkoztál rajta, mi hozhatta elő? Bizonyára nem érzi magát ő sem jól, ezért is hanyagol és nem akar befektetni a kapcsolatotokba sem anyagiakat, sem érzelmeket.

Szóval ezt mindenképpen le kell zárnod.

De amit először írtam, gondold át jól, mert ha nem találod meg a választ önmagadban, akkor nem is tudsz változtatni ezeken akkor sem, ha mással kezdesz el járni, és előbb-utóbb zátonyra fog futni az is.

2013. okt. 31. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!