Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leszbikus vagyok. A barátnőmme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok. A barátnőmmel már fél éve együtt vagyunk, és úgy döntöttünk, most elmondjuk a szüleinknek. De hogyan? SOS

Figyelt kérdés

17 évesek vagyunk,nagyon régóta ismerjük már egymást,legjobb barátnők voltunk,amióta csak az eszemet tudom.Aztán kicsivel több,mint fél éve elmondta,hogy leszbikus,és én is.Elkezdtünk randizni,és azon kaptuk magunkat,hogy totál szerelmesek vagyunk egymásba.

Akkor úgy döntöttünk,hogy még nem mondjuk el a szülőknek.Most viszont már eljött az az idő,hogy tudniuk kéne.Csak félünk,hogy hogyan fognak reagálni.Ő egyke először is.Az én apukámnak a testvére pedig meleg volt,őt kitagadták,ezért is félek annyira.Ráadásul a barátnőm meg az én szüleim ismerik egymást elég jól.

Kérlek segítsetek,hogy mondjuk el a szüleinknek,hogy leszbikusak vagyunk,és legfőképp azt,hogy együtt vagyunk?!Fontosnak gondoltam leírni mindent pontosan,hogy minél több és pontosabb választ kapjak.

17/L

2013. okt. 28. 10:01
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Ha el is mondjátok akkor is csak az 1ikőtök később a párod, hogy ha nagyon durva lenne a helyzet akkor legyen hova menekülni (durva pl.: meg akar ütni v ilyesmi)

De az nem szülő aki kitagadja a saját gyermekét!

2013. okt. 29. 21:37
 12/12 anonim ***** válasza:

várjatok szerintem is...

megeshet, nem biztos de megeshet, hogy elszabadulna a pokol...eltiltás, meg nem is vagy te leszbikus, honnan tudnád ennyi idősen, meg költözz el ha ilyen életmódot folytatsz én ezt nem bírom elviselni

várjatok szerintem 18-19 éves korotokig, vagy addig amíg nem vagytok anyagilag függetlenek..bár azt sztem lehetetlen kivárni...:/

nekem kiderült, és kb 3 év után normalizálódtak itthon az indulatok

Azt a három évet nem kívánom senkinek ^^

19/N

2013. okt. 31. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!