Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet boldog valaki ugy hogy egyedul eli le az eletet?

Figyelt kérdés

Olyan szemelyre gondolok akinek sok volt a kudarca nem jott neki ossze a parkapcsolat,de megszokta mar azt,hogy egyedul van es ugy erzi amugy sem lesz senkije?

Szerintetek lehet boldog,ha emellett vannak ismerosei akik szeretik Ot? Vagy a kudarc benne marad a szemelyisegeben?

Koszonom a valaszt! :)

2013. okt. 27. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"igen ez igaz, de az ember addig akar párt, még azt gondolja hogy a párkapcsolat egy jó dolog.

ha valaki csúnyán megjárta, akkor lehet hogy képtelen túllépni rajta. mindenki mondogatja "idő kérdése és más lesz" - egy frászt.

évek teltek el, és ugyanaz a helyzet, egyedül érzem magam - lenne esélyem változtatni, de félek már az ismerkedéstől is.

Egyedül érzem jól magam. Csak unalmas. Ez egy másik kérdés. Meg megtör. Belebetegedsz.

Az egész életed olyan, hogy reggel felkelsz, és tudod, hogy ma nem fog semmi történni. Ha teheted, alszol tovább. Ha nem azt várod, mikor aludhatsz megint. Az alvás az egyetlen, ami némi boldogságot okoz. " Hát nagyjából ez a válasz arra,hogy miért.

2013. okt. 27. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:
lehet boldog egyedül is, DE kimarad neki az érzés, hogy mikor hazaér a munkából a párjával meghitten kettesben töltsenek egy kis időt, és a szerelem is...
2013. okt. 27. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehetsz boldog egyedül, de elsősorban akkor ha ez egy önkéntes választás és nem kényszer. Én most válok, és nem készülök másik partnert keresni, mert a gyereknek nem akarok pótapukát. Nehéz lesz, mert egyedülálló anyának nehéz lenni, hiszen pontosan az egyedüllét plusz élményétől esek így el (oda megyek és akkor amikor csak akarok)

Alapvetően minden attól függ, hogy milyen a kapcsolatod önmagaddal. Én rengeteget olvasok, írok, festek, igazából úgy élek külön a férjemtől egyedül már évek óta hogy a tévét sem kapcsolom be soha. Néha lógok a neten, ennyi. Sosem unatkozom egyedül. A szex hiányozni fog, de az már eddig is hiányzott. És ahogy mondod, a csalódás óvatosságra int.

Összegzés: Inkább egyedül mint egy kihűlt, rossz kapcsolatban.

2013. okt. 27. 22:27
 14/15 A kérdező kommentje:

Utolso:Neked is koszonom. :)

Nalam ez kenyszer,de ezt mar igy szoktam meg szoval kezdem megszeretni. :) Annyira nem akar semmi ossze jonni,10 eve szeretnek part,egy evig aktivan part kerestem es nem jott ossze,ugyh mondanom sem kell nem voltak nagyok az igenyeim,sot...

2013. okt. 27. 22:37
 15/15 anonim válasza:

Ha csak a saját esetemre gondolok én kiválóan érzem magam egyedül ,de környezetem mindenáron megpróbálja letuszkolni a torkomon ,hogy ez rendellenes meg hogy nem jó ez így és ilyenkor jó sokáig össze vagyok zavarodva ,hogy én vagyok a hibás termék? Vagy ,hogy rosszul gondolkoztam eddig? A legjobb választ erre én Dr. Csernus egyik könyvében olvastam erre egy remek választ (vagy a Férfi vagy Nő nem emlékszem sajnos) a lényeg az hogy általában az idősebbek nem erőltetnék annyira rám ezt dolgot akkor már simán több kapcsolaton is "túl lennék" ha nem lenne mindig a kötelesség szagtól büdös az egész.

A lényeg az egyedül még mindig jobb mint egy rossz kapcsolatban de egy jó párosítás viszont sokkal többet ad mint amennyit elvesz. ^^

2013. okt. 28. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!