Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet boldog valaki ugy hogy egyedul eli le az eletet?

Figyelt kérdés

Olyan szemelyre gondolok akinek sok volt a kudarca nem jott neki ossze a parkapcsolat,de megszokta mar azt,hogy egyedul van es ugy erzi amugy sem lesz senkije?

Szerintetek lehet boldog,ha emellett vannak ismerosei akik szeretik Ot? Vagy a kudarc benne marad a szemelyisegeben?

Koszonom a valaszt! :)

2013. okt. 27. 20:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

IGEN lehet boldog, de...

mindig ott lesz az a, DE...

2013. okt. 27. 20:54
 2/15 A kérdező kommentje:
milyen de?
 3/15 anonim ***** válasza:
Benne marad.Van állásom,házam,pénzem(amennyi szükséges csak),DE SENKI MÁSOM NINCS.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet párkapcsolat nélkül élni - sőt lehet hogy jobb is úgy -, feltéve hogy szexpartnere azért van az embernek...
 5/15 anonim ***** válasza:
Bizonyos értelemben lehet boldog de ez akkor is csak egy botcsinálta kényszermegoldás. A csalódások okozta sebek viszont mindig megmaradnak és a belőlük szivárgó gennyes váladék megmérgezi az ember egész életét...
2013. okt. 27. 20:56
 6/15 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt! :)

Utolso ezt h erted?botcsinalta kenyszermegoldas...

2013. okt. 27. 20:57
 7/15 A kérdező kommentje:
szexpartner nelkul gondoltam,mert mondjuk meg az sem jon ossze...
2013. okt. 27. 20:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Az ember alapvetően társas lény,arra van programozva,hogy más emberrel együtt tudjon boldog lenni. Az egyedüllét nem egészséges. Mondom ezt úgy,hogy én is a függetlenség mellett tettem le a voksom...
2013. okt. 27. 21:02
 9/15 A kérdező kommentje:
megkerdezhetem h miert emellett?
2013. okt. 27. 21:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

igen ez igaz, de az ember addig akar párt, még azt gondolja hogy a párkapcsolat egy jó dolog.

ha valaki csúnyán megjárta, akkor lehet hogy képtelen túllépni rajta. mindenki mondogatja "idő kérdése és más lesz" - egy frászt.

évek teltek el, és ugyanaz a helyzet, egyedül érzem magam - lenne esélyem változtatni, de félek már az ismerkedéstől is.

Egyedül érzem jól magam. Csak unalmas. Ez egy másik kérdés. Meg megtör. Belebetegedsz.

Az egész életed olyan, hogy reggel felkelsz, és tudod, hogy ma nem fog semmi történni. Ha teheted, alszol tovább. Ha nem azt várod, mikor aludhatsz megint. Az alvás az egyetlen, ami némi boldogságot okoz.

Mondom ezt úgy, hogy egy lány van akit szeretek, és mitöbb szingli is, meg azt hiszem szeret is, de hála a körülményeknek, a baráti köröknek, a jelenlegi lelki állapotomnak, inkább folytatom az egyedüllétet :)

De ez nem olyna rossz amit leírtam, csak furcsa talán. Nekem ez a normális :)

2013. okt. 27. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!