Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Anyósprobléma". Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Anyósprobléma". Hogyan lehetne az alábbi helyzetekbe dűlőre jutni?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, a barátom 17 éves. Majd' másfél éve vagyunk együtt, boldog párkapcsolatban. (Egyébként távkapcsolat, 200km, de hétvégente természetesen találkozunk). A barátommal nagyon szigorú az anyukája, pl.: nyáron csak hatalmas veszekedések árán engedte, hogy itt aludjon a barátom, mert félti, pedig akkor is már több, mint egy éve voltunk együtt. (Azt viszont tudja, hogy lefeküdtünk.)Ilyen helyzetekből pedig van rengeteg, amikor teljesen logikátlan dolgok miatt nem engedélyez programokat. Pl.: a barátom csak vonattal jöhet ide, pedig, ha busszal jönne, több időt tölthetnénk együtt, de szerinte a busz sokkal veszélyesebb, mint a vonat. Őszi szünetben pedig úgy terveztük, hogy lejön hozzánk, és egy ebédet akkor egy családi program miatt rokonoknál kéne elköltenünk. De az anyukája azt mondta, hogy nem lehet, mert ameddig nem a vőlegényem, addig nem vihetem be a családba. Olyanokat is mondd, hogy a barátom 18 éves korában, amikor már egyetemre fog járni, akkor sem költözhet el otthonról (ergo nem költözhet majd össze velem.) Engem borzasztóan bántanak és fárasztanak ezek a sokszor észszerűtlen és bántó kijelentései. Jövőre például ballagás, szalagavató, akkor sem jöhet ide majd a barátom, mert akkor az ünnepi ebéd által beviszem a családba?... A barátom próbál küzdeni, meg győzködni az ayukáját, de csak nagyon apró lépésekben haladunk és nem látok bele abba, hogy ezt ők hogy kommunikálják le. Nagyon szeretem a barátom, de... kezdek besokallni.

2013. okt. 26. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
ez normális, mert még gyerekek vagytok..
2013. okt. 26. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz ez hosszú kapcsolat már :D
2013. okt. 26. 13:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Első: nem vagyunk nagykorúak, ez tény. de az egész szöveget végigolvasva és nem csak azt hogy mennyi idősek vagyunk, szerintem te is érzed, hogy vannak nagyon durva túlkapások.
2013. okt. 26. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:

anyuka túl reagálja!

különben meg vonaton többen halnak meg mint buszon!és ezzel nem lehet mit csinálni,vagy lenyeled,vagy rá megy a kapcsolatod

2013. okt. 26. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Az anyukája egyszerűen rettentő béne, buta és töketlen típus. Nem kell vele foglalkozni. Én is 18 évesen költöztem el otthonról és köszönöm szépen megvagyok már 2 éve...
2013. okt. 26. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Szépen nyeltek még egy-két évig, közben rendesen tanultok + diákmunkával megpróbáltok minél több pénzt félretenni. Aztán továbbtanulástól függően gondolkozhattok közös koleszban vagy albérletben - a kedves mama nem akadályozhatja meg az elköltözésben a fiút, max. nem támogatja onnantól kezdve, ezzel számolnotok kell mindenképp.

Ha tényleg szeretitek egymást, akkor megoldjátok, az ifjonti lelkesedés és erő veletek van ;)

2013. okt. 26. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyébként engem is komoly terrorban tartottak a szüleim, de azért akármekkora pofonokat is kaptam apámtól (mert vert bizony, ok nélkül), csak kinyitottam a szám lány létemre, és igyekeztem kiállni magamért.

El nem tudom képzelni, hogy szólhat abba bele a mama, hogy busszal vagy vonattal megy a barátod hozzád. Kikíséri, és lesi, hogy mire száll fel?! Elég pszichopata lehet akkor.

2013. okt. 26. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
18évesen minek összeköltözni? ez is egy túlkapás..
2013. okt. 26. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
A barátodnak kellene határozottabbnak lennie, mindenféle bántás nélkül le kellene tudni állítani az anyját, végülis már 17 éves. És egyébként nagyon nehéz lesz fenntartani ezt a kapcsolatot, ha mindig az anyjához igazodik.
2013. okt. 26. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!