Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Anyósprobléma". Hogyan lehetne az alábbi helyzetekbe dűlőre jutni?
anyuka túl reagálja!
különben meg vonaton többen halnak meg mint buszon!és ezzel nem lehet mit csinálni,vagy lenyeled,vagy rá megy a kapcsolatod
Szépen nyeltek még egy-két évig, közben rendesen tanultok + diákmunkával megpróbáltok minél több pénzt félretenni. Aztán továbbtanulástól függően gondolkozhattok közös koleszban vagy albérletben - a kedves mama nem akadályozhatja meg az elköltözésben a fiút, max. nem támogatja onnantól kezdve, ezzel számolnotok kell mindenképp.
Ha tényleg szeretitek egymást, akkor megoldjátok, az ifjonti lelkesedés és erő veletek van ;)
Egyébként engem is komoly terrorban tartottak a szüleim, de azért akármekkora pofonokat is kaptam apámtól (mert vert bizony, ok nélkül), csak kinyitottam a szám lány létemre, és igyekeztem kiállni magamért.
El nem tudom képzelni, hogy szólhat abba bele a mama, hogy busszal vagy vonattal megy a barátod hozzád. Kikíséri, és lesi, hogy mire száll fel?! Elég pszichopata lehet akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!