Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet pasija vagy csaja,1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet pasija vagy csaja,1 rendelleneséggel született vagy beteg fiúnak! Lánynak?

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 11:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló:A rendelleneség az a betegség,amivel 1 kisbaba születik amit nem mindig lehet gyógyitani és haláláig öreg koráig végig kiséri. Ismerek beteg lánykat,meg fiú létemre is az vagyok,még sincs snekim
2013. okt. 26. 14:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Jó ezeket olvasni... Sajnos én is tapasztalom hogy társkeresőn senki sem akar velem megismerkedni, mivel bemutatkozásomból kiderül, hogy nem vagyok egészséges...

Ha nem derülne ki, akkor fotóm alapján lennének azért jelentkezők... Tudom, mert próbáltam...

2013. okt. 26. 14:26
 13/17 anonim ***** válasza:

miért kérdezed kérdező, neked van valamilyen rendellenességed?

fiú vagy lány vagy?

2013. okt. 26. 15:09
 14/17 anonim ***** válasza:

12-es akkor miért írod ki a betegséged?

szerintem senki sem kíváncsi a kórlapra a társkeresőn :D, sőt, ha kiírod, akkor meg azzal azt mutatod, hogy az egy fontos tulajdonságod.

2013. okt. 26. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért írom ki, mert ha nem vallom be és a levelezés során kiderül, akkor viszontválasz soha nem érkezik (tapasztalat).

Mivel nem tudok változtatni a betegségemen, az ehhez való hozzáállás fontos és szerintem ezért ki kell írni hogy fogyatékos vagyok.

2013. okt. 26. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok, de nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a betegségetek... Ha tudtok írni, nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne. Nem is írtátok, hogy ne tudnátok úgy élni mint más. Nem írtátok hogy nagyon komoly e, vagy egyáltalán nem az! Sőt igazából semmit se írtatok ki, csak annyit írtok, hogy születéstől van és nincs rá gyógymód, ez lehet bármi, rengeteg súlyos és nem súlyos rendellenesség van. Így én se tudok mit mondani... szerintem más se. Értem én, hogy a kérdező biztos szégyenli vagy nem tudom miért nem írja ki tisztán, de így láthatatlanba senki se látja át a dolgokat.

Nem akarok gonosz lenni, de ha pl az ismerkedés során kiderülne, hogy az ő betegsége miatt az én saját életvitelemet jelentősen kellene megváltoztatni, akkor biztos nem menne. De ezt valószínű, hogy el is mondanám akivel levelezek vagy ismerkedek.. Bár én gyűlölöm a társkeresőket. De ez már más kérdés.

2013. okt. 26. 16:12
 17/17 anonim ***** válasza:
#10 vagyok. Bocsi, de nem arra voltam kíváncsi, hogy a rendellenesség szó mit jelent, hanem hogy konkrétan neked mi az a rendellenességed, ami miatt nincs párod!
2013. okt. 26. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!