Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintettek egy 4 hónapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek egy 4 hónapos szexkapcslatból lehet komoly?

Figyelt kérdés
várom a hasznos tanácsokat, véleményeket

2013. okt. 26. 07:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem történt a férfi részéről komoly változás, akkor nem. Már az első hónapban lett volna, ha megragadta volna az egyéniséged.
2013. okt. 26. 07:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Mostanában kezdi komolyabban venni a dolgokat, csak nehéz személyiség, így nincs könnyű dolgom
2013. okt. 26. 07:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Régen nagyon sokszor estem én is ebbe a hibába. Legtöbbször csak szexnek indult a dolog és akkor úgy gondoltam nekem is csak az kell. Persze vágytam rá hogy legyen egy komoly kapcsolatom, hogy egy pasi ne csak húsként tekintsem rám. Másként kezdtem viszonyulni az addigi "csak szex pasimhoz", persze amint megneszelték hogy többet akarok szexnél, rögtön le is léptek és nem hallottam felőlük. Azóta komoly párkapcsolatom van, sokat tanultam és változtam. Ha igazi kapcsolatra vágysz, SOHA ne a szexszel indíts!
2013. okt. 26. 07:38
 4/12 anonim ***** válasza:
persze hogyne --'
2013. okt. 26. 08:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Viszonylag kevés rá az esély, de nem lehetetlen.
2013. okt. 26. 08:17
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha tett erre utaló jeleket, akkor igen. Mi is szexkapcsolatnak indultunk a párommal, de elég hamar előállt olyan ötletekkel, hogy amikor csak délután van kicsi szabadidőm, akkor is találkozzunk és üljünk be valahová csak egy sörre vagy hasonló. És kb. egy hónap után tett már rá utalást, hogy nem csak az ágyban érzi jól magát velem. Bő két hónap után lettünk egy pár - a dolog pikantériája, hogy pontos dátumot egyikünk se tud mondani, igazán nem köthető semmihez a dolog :D

Igazából visszagondolva nagyon hamar, tényleg pár hét után már látszott, hogy nem csak abban gondolkozik, hogy szexre jó vagyok és ennyi. Innen nézve a 4 hónap kicsit soknak tűnik - na de van olyan szerelem is, ami többéves ismeretség, barátság után alakul ki :)

2013. okt. 26. 08:19
 7/12 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2013. okt. 26. 08:54
 8/12 A kérdező kommentje:
látom a rá utaló jeleket, hogy többet szeretne... és ő szeretett volna csak szexet eddig, de látom , hogy kezd többnek tartni pl. megszeretné ismerni a szüleimet.
2013. okt. 26. 08:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Én 19 vagyok, ő pedig 25
2013. okt. 26. 08:59
 10/12 anonim ***** válasza:
állj elé, kérdezd meg nyíltan...ez a legegyszerűbb és legjobb módja a félreértések elkerülés végett.
2013. okt. 26. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!