Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ez most mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ez most mennyire komoly szakítás? Többi lent

Figyelt kérdés
a barátom szakított velem mert olyanokat hallott több embertől hogy megcsaltam de nem hisz nekem én szeretem ő is engem még mindig ezt mondja nem akarom hogy vége legyen légyszíves normális válaszokat
2013. okt. 22. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Akinél az igazság, az nem csinálja ezt, mint amit te.Az emelt fővel távozik, és meghagyja revansnak azt a pillanatot, amikor a pasi rájön mekkora balfék volt, hogy a hazugoknak hitt.
2013. okt. 22. 23:17
 2/6 A kérdező kommentje:
de ha nem csináltam semmit?
2013. okt. 22. 23:19
 3/6 anonim ***** válasza:

ez csak 1 indok a lényeg hogy nem akar veled lenni. ha tényleg szeretne tudod mit csinálna?

kb ezt: először is nem hinné el....ha orrba szájba bizonygatják neki hogy igenis megcsaltad valakivel akkor azt gondolná hogy a gaz 3. mászott rád és te ártatlan vagy....ha aztán tuti bizonyíték szólna ellened(ami mint mondod nincs hisz meg se csaltad de tegyük fel) akkor vagy elhinné és otthagyna vagy elhinné de megbocsátana -mert pl fél hogy nem lesz kivel sexelni ha kidob téged...

1 szó mint 100 tök mindegy hogy nem csaltad meg ő tovább akar lépni és kapóra jön az állítólagos hamis pletyka

2013. okt. 22. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem érted?

Nem bizonygat és nem is kell, aki valóban nem tett semmit.

2013. okt. 22. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Aki hisz, az hisz neked, aki nem, az nem, te lépsz tovább. Az idő meg neked dolgozik:)
2013. okt. 22. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Kiktől hallotta? És milyen alapja lehet? Miért tehették?
2013. okt. 23. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!