Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok! Szerintetek ez aranyos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Szerintetek ez aranyos?

Figyelt kérdés

Ha megallapodtunk a parommal ,hogy amig 17 nem leszek varni fog ram ezen azt ertem,hogy nem csal meg es nem eroltet semmit :-)

Szerintetek meddig tarthat egy ilyen kapcsolat? Kerek tippeket,hogy miota tart :-)

Wlolre is koszi *--*

2013. okt. 26. 01:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos, de ha szerelmes beléd, akkor normális. Én ha szerelmes vagyok, úgy érzem, hogy ha kell, örökké tudnék várni.
2013. okt. 26. 04:21
 12/20 A kérdező kommentje:
:-) koszonom a valaszokat :-)
2013. okt. 26. 10:31
 13/20 Khloe válasza:
Ez nem aranyis drága. Ez ciki. A szex a szerelem velejárója, ha szeretsz valakit, az érintése, csókja stb. Is lázba hoz... neki nem áll fel mikor smároltok? Vagy mikor simogat vagy te őt? Vagy szorosabban hozzábújsz?! Na meg ott van a te oldalad is: egyáltalan nem kívánod őt?! Ez a megszabom, mikor vesztem a szüzességemet dolog nagyon érdekes. Úgyse fog menni. Nézd csak meg, Selena Gomez, Miley Cyruy, JonS Brothers, Britney Spears.... mind arról volt hangos hogy tisztasági gyűrű. És bejött nekik?! Hát nem szóval gondolkozz el drágám...
2013. okt. 26. 15:59
 14/20 anonim ***** válasza:

nem aranyos egy párkapcsolat, ahol nem dugnak két évig

szerintem annyira hozzászoktok, hogy nincs szex, hogy szar lesz a szex

2013. okt. 26. 16:32
 15/20 anonim válasza:
aranyos,en a fiummal mar 3 eve egyut vagyunk es var ram,mar csak egy evet kell varni es meg nem csalt meg.szerintem megvar!
2013. okt. 26. 23:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát igazuk van az előttem lévőknek.Azért abba is gondolj bele,hogy az évek során felhalmozódik benne a vágy rá...
2013. okt. 26. 23:38
 17/20 anonim ***** válasza:
lehet hogy ezt így elterveztétek, de nem valami valószínű hogy be is tartjátok...élő példa: legjobb haverom és lb-m anno összejöttek full szerelem meg minden és azt mondták x ideig nem lesz sex erre rá kb 2 hónapra már lett, a haverom meg egy alkalommal hazakísért és ilyet szólt nekem: megdugnálak mert kanos vagyok és y-nak épp megvan... hát akk mi lett a megdumáltakból?
2013. okt. 26. 23:42
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem Ciki, sőt nagyon is becsülendő. A mai világban már sajnos minden csaj sza.ha . Ha szerelmes a fiú beléd akkor még tud várni. Én is vártam annak idején ezzel és nagyon jól megvoltunk. Ne hallgass azokra, akik úgy gondolják, hogy ez gáz.
2013. okt. 27. 09:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom kit sajnáljak jobban a fiut vagy a lányt,egyébbként nagyon #romantikus,ja mégse.
2013. okt. 27. 18:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Az ilyen csajnak én is megígérném hogy persze várok rá.Közben megdugnék mindenkit aki él és mozog.Én nem hagyom hogy ultimátumokat adjon aki állítólag szeret.
2013. okt. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!