Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Szerintetek ez aranyos?
Ha megallapodtunk a parommal ,hogy amig 17 nem leszek varni fog ram ezen azt ertem,hogy nem csal meg es nem eroltet semmit :-)
Szerintetek meddig tarthat egy ilyen kapcsolat? Kerek tippeket,hogy miota tart :-)
Wlolre is koszi *--*
szerintem majdnem másfél éve.
És nem aranyos, mert azt képzeled magadról hogy paranoiás vagy és még mellé idegesítő is vagy, illetve nem, mert ez már önmagában idegesítő
Cuki,hogy a regi valaszoloim is elokerultek :D :D meghato,hogy igy figyektek ram. Hat kompromisszumunk volt, en azt mondtam neki,hogy nem fekszem le senkivel amig minimum 17 nem leszek. Ezt azert mondtam neki mert kivancsi voltam kellek-e neki igy is.
Nem ,nem probalhat fel senki mert nem ruha vagyok es nem is engednem.
170cm 65,5kilo vagyok szerintem nem vagyok csinos mint azt mar regebben is emlitettem :-) de attol meg talalhatnak vonzonak es nincsen velem kunnyu dolga a baratomnak eppe ellenkezoleg :D
És ha a srác kitalálná, hogy 20 éves koráig nem szeretne megdugni téged, akkor várnál rá? :D Vagy veled egyből szerelmeskedni kell, ahogy azt mondod, hogy mehet?
Nekem nem tetszik, hogy a szex az egy szívesség/szolgáltatás/fizetőeszköz/tesztelési eljárás a részedről, de biztos ez a természet rendje. Igazából a szívem mélyén leszarom, hogy mit csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!