Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akkor már nem szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor már nem szeret?

Figyelt kérdés
A fiummal már 3 éve együtt vagyunk.Én most 16 vagyok,ő pedig most lesz 18.Eleinte minden nagyon jó volt,de mostanaban egyre kevesebbet beszélgetünk,mivel dolgozik,kevesebbet tslslkoxunk és félek már nem szeret.Meg még plusznak nagyon féltékeny is vagyok,bár nem mondom neki,de félek megcsal-Valaki adjon mar tanácsot,hogyan gyurjem le a féltékenységet,stb-koszi

#szerelem #párkapcsolat #éltékenyseg
2013. okt. 25. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:
De szeret téged,csak a munkája fontossab neki. Mond el neki, mi a bajod,kérdezd meg megcsalos dologrol
2013. okt. 25. 21:55
 2/2 A kérdező kommentje:
azt mondta nem csal meg,de annyi keveset vagyunk már egyutt
2013. okt. 25. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!