Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez azért van, mert már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azért van, mert már nem szeret annyira?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve együtt vagyunk a barátommal.

Eleinte minden jól indult, mesébe illő boldogság és szerelem volt.

Annyiszor mondta, hogy mennyire szép vagyok,én vagyok az ideálja, egy lány sincs olyan mint én, és tökéletes vagyok számára. Annyira örültem, hogy végre találtam valakit, akinek nem más kell, nem olyan aki nagyszájú és felvágós.

Annyira boldog voltam....

De sajnos mostanra ebből nem maradt semmi.Nagyon ritkán mondja, hogy szép vagyok, jól nézek ki, aranyos stb amiket mondott eddig.

Sőt, a múltkor másfél hónapon át külön voltunk, mert külföldön volt, egyszer sem mondta magától hogy hiányoznék neki, csak ha én mondtam.

Régebb, még akkor is mondta, ha egy randin voltunk, rá egy órára, hogy máris hiányzom neki. Vagy ha közös programunk volt,írta, hogy nagyon jó volt velem stb.

Ebből már kb ahogy telik az idő egyre kevesebb van. Kicsit rossz, olyan mintha nem is szeretne.

Szerintetek ezt érdemes szóvá tennem neki?Érdemes beszélnem róla, vagy ha nem jön a szívéből ezeket úgysem csinálja? 18 L :(

2013. okt. 23. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Komolyan ennyire elcseszett a mai társadalom, hogy nem alap dolog egy kapcsolatban a KOMMUNIKÁCIÓ?
2013. okt. 23. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez azért van mert fiú. Elején bókolás, nyomulás az jó. De amikor már együtt vagytok egy éve mi értelme van minden nap elmondania 5-ször, hogy mennyire szép vagy meg aranyos meg tudja még mi a tököm.

Ennek semmi értelme. Csak tudod, hogy szépnek meg aranyosnak tart, elmondta már 1000-szer. Majd, ha változik a véleménye akkor szól.

2013. okt. 23. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem tartja annyira fontosnak, hogy mondja. Említsd meg neki.
2013. okt. 23. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Fontos, a jővőre: Az a férfi akinek valóban az vagy, mint amit a szájhősőd szövegelt, sosem fogja ezt neked kimondani, de minden fizikai cselekedetében benne lesz, hogy érezd, hogy mennyit jlentesz te a számára, és hogy milyen neki az, hogy melletted lehet.De beszélni sosem fog róla.
2013. okt. 23. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:

A pasik nem arról híresek, hogy szólnak ha nem tetszik nekik valami...

Szerintem mindenképpen beszéld meg vele a dolgot. Lehet, hogy csak szimplán már nem tartja fontosnak, hogy mondja. De az is lehet, hogy már kezd kicsit ellaposodni a kapcsolat. Erre csak ő tudja a választ.

2013. okt. 23. 19:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor megemlítem neki, de azt sem akarom, hogy majd csak azért mondjon kedves dolgokat, mert én úgy akarom.

Mert úgy láttam akkoriban, hogy tényleg úgy gondolja és nagyon nagyon tetszem neki, viszont ha már egyszer sem bókol, olyan mintha nem szeretne. Ezért is kérdeztem, hogy nálatok ez hogy van..

2013. okt. 23. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
A pasiknak természetes, hogy mindig szép vagy, kedves, aranyos vagy ilyesmi. Múltkor én is ezen nyavalyogtam neki, pedig mi már 3 éve vagyunk együtt. És nem volt sűrűn, hogy azt mondaná, hogy szeret vagy szépnek tart vagy ilyesmi. De midnig bizonyította, hogy ő az igazi számomra! Csak van amikor jobban igénylejük, hogy dicsérjen. Egy szó, mint száz, a pasik egy idő után ellustulnak és nem tartják fontosnak, hogy BÓKOLJANAK. De hogyha nem lennél elég csinos valamikor azt egyből meg szokták jegyezni. A lényeg, hogy a tetteivel bizonyítson, ne a szavaival. Ez nekem is nagy tanulság volt, gondoltam megosztom! :) 21/l
2013. okt. 23. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nálunk is ugyanez volt totál igy kezdődött minden és kiderült, hogy tényleg nem szeretett már. Ha valakiből úgy kell kicsikarni ezeket a dolgokat az már régen rossz. Mi szakitottunk.
2013. okt. 23. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!