Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelmi csalódás az jobban fájt nektek mint a többi? Ez fokozatosan könnyebbé válik?
Furcsa mert nem volt annyira nagyon komoly, és rövid ideig tartott. Aztán egyik napról a másikra behúzta a kéziféket.
És nekem ez volt az első "kapcsolat-féleség", ezért nagyon boldog voltam. Nem vagyok már fiatal, és eléggé vágytam már erre. Most meg mintha a mennyből egyenesen a pokolba zuhantam volna.
Hát nekem még csak a 2. nap, de már leszedálnám valami nyugtatóval magam szívesen...
Ha tudom előre hogy ez ilyen, jobban vigyázok...><
Nekem akkor volt szar, amikor 19 évesen az első, 4 hónapos kapcsolatomban a srác szerelmet vallott, nagyon jól éreztük magunkat együtt, meg minden, szép fokozatosan haladtunk, aztán a végén , végre szexeltünk, a srác pedig közölte hogy ennyi volt. Mert neki csak 1 szex kellett.
Magyarul abban az órában, amikor a szüzességemet elvesztettem, ki is lettem dobva.
De feldolgoztam, és utána már könnyebb volt minden szakításnál.
Végül sors visszaütött arra a srácra. Én már 3,5 éve a férjemmel vagyok együtt boldogan. Ő pedig még mindig egyedül van. Nincs senkije.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!