Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy gondoljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy gondoljátok ezt?

Figyelt kérdés
A párommal 1 éve és majdnem két hónapja vagyunk együtt. Ő most idén Pesten kezdett egyetemre járni, én még gimnáziumba járok. 200 km-re van tőlem. Péntektől hétfő reggelig szoktunk együtt lenni, minden nap skypolunk. Sokat volt már bulizni és ma este is megy. Mindig rossz érzés van bennem előtte, azért mert ilyenkor elgondolkodom hogy neki mennyi lehetősége van és nekem mennyivel kevesebb. Mielőtt elmegy mindig feszült vagyok, amit meg is érez, illetve inkább flegmán viselkedem. Nem irigy vagyok, inkább csak a tudat, hogy mennyi ember között lesz. Tisztában vagyok azzal, hogy nem szabadna ezen aggódnom, mert engem szeret. Ti nem voltatok hasonló helyzetben? Esetleg leírnátok mi a véleményetek a dologról? Köszönöm szépen:)

2013. okt. 24. 18:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már:D 2oo km nem a világ vége, mi a pasimmal akkor is megyünk külön, amikor hazamegyek hétvégére.. mert engem is várnak az én hazai barátaim.. nem egy buli kell a megcsaláshoz, ha meg vkinek igen, akkor az annyit ér...
2013. okt. 24. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!