Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van ha a barátom egy idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a barátom egy idő után kíváncsi lesz arra, hogy milyen mással?

Figyelt kérdés
Anyukámmal ma beszéltem erről. És olyan rosszul esett, mert olyanokat kérdezgetett hogy mi van ha ő majd kíváncsi lesz hogy milyen mással, vagy ha ő engem nem szeret annyira mint én? Nagyon rosszul estek ezek a kérdések a saját anyukámtól, de valahol még is elgondolkodtat. Fiatalok vagyunk, a barátom meg én is. Ő 18 én még csak 16. 1 éve vagyunk együtt. Nekem már volt egy-két barátom, de ilyen hosszú sosem, és úgy érzem hogy vele élem le az életem. Komolyan gondolom! :) És ez nem csak a 16 éves tiniszöveg. Nem gondoltam volna hogy van ilyen mint amit érzek. Harmónia, öröm, nyugodtság. Na mindegy, nem meggyőzni szeretnélek benneteket hogy ő az igazi, hanem az a kérdésem hogy lehet hogy egy idő után tényleg kíváncsi lesz arra hogy milyen lehet mással?

2013. okt. 24. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Arról te úgy se fogsz tudni.
2013. okt. 24. 16:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Baráti körömön belül (35 év körüliek vagyunk) leginkább azok a srácok becsülik meg a csajaikat, akik középiskolás nagy szerelmüket vették el.

Tapasztalatom, hogy pont a nőknél sikeres férfiak hűségesek a családjukhoz (jellemzően másik nőket nagyon diszkréten néha szexre használnak, de nem hagynák értük ott a családjukat). Azok a férfiak fogékonyabbak otthagyni feleségüket, gyerekeiket egy új nőért, akik a nőknél kevésbé sikeresek, és egy új nő számukra különlegesebb élmény.

2013. okt. 24. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor vagy megbocsatod a megcsalast ha nem hagyott el a másik miatt vagy szakítasz és új életét kezdesz. Sajnos ez az élet rendje semmi sem tart örökké. Nagyon nagyon ritka aki első szerelmevel éli le az életét.
2013. okt. 24. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet? Persze hogy lehet! Sőt, nagyon valószínű. De, nem biztos.

Na boncolgassuk már a témát.... Te is fiatal vagy, ő is fiatal, a kapcsolat is nagyon fiatal. 1 éves kapcsolat nem a világ közepe ám. Lehetnek most olyan érzéseid, hogy te vele akarod leélni az életed, és igen, lehet, hogy 20 év múlva is ezt fogod érezni, de NAGYON VALÓSZÍNŰ, hogy ez nem így lesz.

Jobb esetben, ha a srác úgy fog érezni, ahogy te ott fent leírtad, szakítani fog veled! Írnak itt sokan megcsalásról, ahogy röptében beleolvastam a dolgokba... de ha a pasid valóban egy gerinces ember, akkor szakít, ha másra vágyik. Mert igen, méég nagyon fiatalok vagytok, kellenek a tapasztalatok, a szerelem is csökken az évek múlásával.

Amúgy ezen felesleges aggódnod. Attól jobb nem lesz. Élvezd, amíg tart.

2013. okt. 24. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!