Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megőőőrülök! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőőőrülök! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma jöttem össze a barátnőmmel.elhivtam valahova meg minden és összejöttünk.elcsttant az elsőő csók és békében elbucsuztunk.holnap különórája van egy fiuval az osztályból aki egy k0csög és bejön neki egy csaj és előtte még elmennek inni egy kávét valahova.a barátnőm megkérdezte h nem e baj és mondtam h nem de hát legszivesebben orditotam volna h isten ments.félek h az az állat gyerek rámászik!mit tegyek ?

2013. okt. 23. 19:00
 1/9 A kérdező kommentje:
A csaj *
2013. okt. 23. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Tedd a kezed a farzsebedbe!
2013. okt. 23. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg: miért jött volna össze veled a lány, ha azt a másikat akarná. A következő találkozásig szedj magadra egy kis önbizalmat, vannak dolgok, amire nincs ráhatásod.
2013. okt. 23. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha jól szeretted a lányt, akkor nincs miért aggódnod. Ha viszont sok fájdalmat okoztál, akkor bizony alapos a félelmed.
2013. okt. 23. 19:03
 5/9 anonim válasza:
Ha a baratnodnek nem jon be nincs gond ;) , ha a lany szeret teged akkor nem fogja hagyni,hogy a kocsog srac ramasszon ,mert csak te erdekled. sok szerencset!
 6/9 anonim ***** válasza:
Épp itt az ideje imára kulcsolni a kezeidet.
 7/9 A kérdező kommentje:
nem jön be neki....és nem okoztam a lánynak semmi fájdalmat.am köszi a válaszokat
2013. okt. 23. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha már most ilyen vagy és így viselkedsz,mi lesz később?

Ha a barátnődnek nem jön be a srác,akkor nincsen miért aggódni.Mély levegő,nyugalom.:)

2013. okt. 23. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:
CALM THE FUCK DOWN! Ha szeret, le se szarja a srácot, ha nem, meg nem vesztettél semmit!
2013. okt. 23. 22:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!