Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a sráccal, hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, a srác meg 27 éves. Most a napokban lenne fél éve, hogy járunk, de az utóbbi 1-2 hétben már nem érzem jól magam a kapcsolatban, de Ő minden nap szépeket ír, meg hogy így meg úgy szeret, és tényleg boldog velem. De én már nem érzek ilyet, de nem is szeretném megbántani, mert fiú létére nagyon érzékeny. Most mit tegyek, szeretnék tovább lépni, mert ez már kellemetlen nekem.2013. okt. 22. 10:08
11/11 anonim válasza:
foleg a jelemebol kiindulva nincs hgy ne bansd meg max 1 hetig ir de ez van mond meg neki aszt amit erzel hgy mar nem szereted meg nem szeretne vele lenni max mar csak baratok lehetek de eszt othol ne valami nyilvanos helyen mond el neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!