Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, szakítsak vagy ne? 1 hónapig jártam egy sráccal, de nem vagyok belé szerelmes...
Akkor szerintem maradj vele, ilyen korban jó ha egy másik pasival felejteted el az előzőt, szerintem így könyebb.
Jelenleg van egy barátod, akivel jól megvagytok, de ha vele szakítassz, ő sem lesz, és egyedül lenni nem jó dolog. De ha erőltetett az egész akkor nincs tovább, nem érdemes folytatni.
Szeresd azt, aki téged szeret! (Egyébként Te is szereted és a volt pasid már lehet nem is szeret.)
Ne abbólj indulj ki, hogy az előző pasidban nagyot csalódtál. Ez nem jelenti, azt hogy ebben a srácban is csalódni fogsz, hisz minden ember más és más!
Ha az a problémád, hogy kezd hasonlítani belsőleg az előző pasidra ez még nem baj mert képesek vagyunk gyökeres változásra is, csupán csak akarat kérdése. A problémák elől nem menekülni kell, hanem közösen kell megoldani azokat.
Maradj vele, mert szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!