Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok nekem segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 és fél hónapja vagyunk együtt. Nyáron nagyon jó volt minden sokat találkoztunk, de amióta elkezdődött az iskola minden megváltozott. Nagyon sok óránk van alig marad időnk egymásra. Egy héten kb. 1-2 alkalommal tudunk kicsit több időt eltölteni együtt.. Nem tudom mit érzek, már kicsit össze vagyok zavarodva úgy érzem eltávolodtam tőle. Lehet, hogy már nem szeretem?! Vagy csak a kevés együtt töltött idő? Szerintetek mi lehet és hogy kéne változtatni/ rájönnöm mit is érzek?

2013. okt. 21. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha egy városban tanultok, akkor nem hiszem el, hogy heti 1-2 alkalom jutna találkozóra. Akkor nem ezen van a probléma gyökere, hanem ott, hogy ahogy említed vagy te, vagy ő is megunta kicsit ezt a kapcsolatot. Szerintem el kéne mondanod neki, hogy többet szeretnél vele talizni és ha húzza erre a száját, meg kibúvót keres, akkor vége ennek a dolognak már.
2013. okt. 21. 20:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt összejöttünk barátok voltunk, de mindketten jóval többet éreztünk egymás iránt.
2013. okt. 21. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
csak egyszerűen nem tudtok egymással annyit törődni, de hogy mit érzel, azt csak te tudhatod
2013. okt. 21. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek arra van ideje, amire szán. Én 3 évig másik városban tanultam, a barátomtól 200 km-re, mégis együtt vagyunk már 4. éve, azért ma már nem csak postagalambbal lehet üzengetni meg látni a másikat... Van egy mondás, hogy a szerelem mindent legyőz, ez így is van, a távolságot is, mert ha szeretitek egymást, mindent meg lehet oldani. De ha ez nincs így, akkor megette a fene.
2013. okt. 21. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!