Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
a fiúk 98%-a szeretné, ha a lány lépne először
szerintetek ez igaz? és örülnétek ha a lány lépne és mondjuk elhívna titeket valahova?:)
2013. okt. 21. 20:07
11/14 anonim válasza:
Ennyi talán nincs, de sajnos elég nagy %-ban tényleg elvárják a kis pisisek (tök mindegy, hogy 15 éves vagy 35... nem tudnék férfinak nevezni valakit aki nem mer kezdeményezni...), hogy a nő kezdeményezzen...
26F
12/14 anonim válasza:
Én mindig örültem neki,mert onnantól már nem kellett aggódnom.
Barátnőmmel is így volt,viszont nem lett az,hogy utána papucs lennék a kapcsolatban.
13/14 anonim válasza:
Én személy szerint egy bizonyos pontig örülnék, ha a lány tenné meg az első lépést. A 'bizonyos pont' annyit tesz, hogy ő oda jön hozzám ismerkedni, de azt, hogy pl: elhívjon valahova, azt cikinek érezném a magam részéről :) Az már tényleg legyen a mi dolgunk :D Remélem segítettem! :)
14/14 anonim válasza:
A fiúnak kell kezdeményezni!!!!!!!!
Ne érdekelje őt a csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!