Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy vagytok ezzel?
Amikor a barátomról megtudok egy régi történetet ami már 4-5-6 éve történt,megsértődök.Számomra rosszul esik az amit csinált,hiába nem ismertük még egymást.Nem tudom miért.Kb úgy érzem magam,mint akit épp megcsaltak.A múltkor mesélték a haverjai,hogy régen hogy csajozott,miket csinált velük (hogy cidázták le,mikor,ki stb) Engem rosszul érint amikor ilyenekről van szó.Nem szeretem hallgatni a múltbeli történeteket.Szívbemarkoló tud lenni.Nekem nem sok sztorim van,mert az én életembe elég hamar lépett a barátom.15 éves voltam amikor összejöttünk.Ő vette el a szüzességem,így még "közeli" élményeim sincsenek pasikkal és emiatt nagyon "visszamaradtnak" érzem magam.Szerintem senki sem szereti hallgatni az ilyen dolgokat a párjáról.Egyszerűen nem tudom,hogy reagáljak az ilyenekre.
Lányok,tudnátok nekem tanácsot adni?
*hogy cidázták le
Nekem nem a történetekkel lenne bajom, hanem a stílussal. én is szoktam beszélgetni a párommal az exeiről, de sosem haragszom rá amiatt, hogy neki sokkal több kapcsolata volt előttem, mint nekem.
Próbáld úgy nézni a dolgokat, hogy amióta együtt vagytok, csak te vagy neki, ami előtted volt az a múlt.
Azért azt hozzátenném, hogy a barátai lehetnének kicsit tapintatosabbak veled.
Mi csak egy jót röhögünk rajta
Az ilyeneket nem szabad felvenni, régen volt, és akkor nem is tartozott neked elszámolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!