Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Amikor a barátomról megtudok egy régi történetet ami már 4-5-6 éve történt,megsértődök.Számomra rosszul esik az amit csinált,hiába nem ismertük még egymást.Nem tudom miért.Kb úgy érzem magam,mint akit épp megcsaltak.A múltkor mesélték a haverjai,hogy régen hogy csajozott,miket csinált velük (hogy cidázták le,mikor,ki stb) Engem rosszul érint amikor ilyenekről van szó.Nem szeretem hallgatni a múltbeli történeteket.Szívbemarkoló tud lenni.Nekem nem sok sztorim van,mert az én életembe elég hamar lépett a barátom.15 éves voltam amikor összejöttünk.Ő vette el a szüzességem,így még "közeli" élményeim sincsenek pasikkal és emiatt nagyon "visszamaradtnak" érzem magam.Szerintem senki sem szereti hallgatni az ilyen dolgokat a párjáról.Egyszerűen nem tudom,hogy reagáljak az ilyenekre.

Lányok,tudnátok nekem tanácsot adni?

2013. aug. 26. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:

*hogy cidázták le

Nekem nem a történetekkel lenne bajom, hanem a stílussal. én is szoktam beszélgetni a párommal az exeiről, de sosem haragszom rá amiatt, hogy neki sokkal több kapcsolata volt előttem, mint nekem.

Próbáld úgy nézni a dolgokat, hogy amióta együtt vagytok, csak te vagy neki, ami előtted volt az a múlt.

Azért azt hozzátenném, hogy a barátai lehetnének kicsit tapintatosabbak veled.

2013. aug. 26. 18:14
 2/3 Bino ***** válasza:

Mi csak egy jót röhögünk rajta

Az ilyeneket nem szabad felvenni, régen volt, és akkor nem is tartozott neked elszámolással.

2013. aug. 26. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazából megértem hogy nem szereted ezeket a sztorikat hallgatni, én sem szerettem. Habár engem annyira mélyen nem érintett, mert tudom hogy a barátai direkt csinálják, csak hogy felidegesítsenek. El kell fogadnod, hogy előtted is volt élete, voltak barátnő stb, szóval ezért ne "sértődj meg". Viszont a párodnak szólhatnál, hogy állítsa le a kedves barátait mert neked ez kellemetlen és adott esetben rosszul is esik. A mi sztorink is hasonló volt, és ott is állandóan a barátai felhozták a volt csajokat, akikkel jól kib*szott és társai.. Párom sem szereti hogy ezzel cukkolják előttem, így párszor megkértem hogy állítsa le őket vagy én teszem meg. Nem hagyták abba, így egyszer elpattantam és helyretettem őket, azóta fel sem hozzák. Néha komolyan nem értem a férfiakat, hogy ebben mi a jó.
2013. aug. 26. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!