Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú aki 3éven át basztatott.Aztán év vége felé azt monda az osztálytársam ,hogy mondta neki az a fiú hogy azèrt basztatott mert szerelmes volt belè. Kicsit később a ballagása kb. 1 hónappal megérdeztem tőle hogy ez igaz-e de mégmindig nem válaszolt.Szerintete azért nem mert igaz?

Én tizenkettő vok ő tizenöt.

2013. okt. 20. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne beszélj rondán!
2013. okt. 20. 08:32
 2/7 anonim ***** válasza:
te mt akarsz kapcsolatot 12 évesen??! főleg hogy a srác 15. nem hiszem jogy egy kanos szüzike egy kislánnyal akar járni...
2013. okt. 20. 08:36
 3/7 Nem kell lepontozni! válasza:
Ha nem válaszolt az már rossz. És komolyan gondolod hogy 15 évesen veled járna?
2013. okt. 20. 08:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat!
2013. okt. 20. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
3 év? Te 9 voltál, ő 12, amikor elkezdődött? Miért nem barátkoztok inkább?
2013. okt. 20. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
mar magamrol tudom hgy a pasik csak az idosebb csajokat szeretik vagy lehet fiatalabb is a csajszi csak akkor legyen meg a testi adotsaga jo mellek meg segg na ha ez megvan akkor mehet de te mivel meg 12 eves vagy nemhiszem hgy nked megvan es bisztos csak szorakozik komolyabat nem akarhat toled te meg ne akar pasit 12 evesen legalabb 14 eves korodig varj
2013. okt. 21. 21:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert azóta nem piszkált minóta mondtam naki hogy utálom!
2013. okt. 24. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!