Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16/L, F ti mit tennétek? Inkább lányok válaszát várom.
Menj oda hozzá, beszélgess vele, de semmiképp se mondd el, hogy tetszik neked, mert az nagyon nyomulós, hívd ki sétálni, és ha látod a jeleket, akkor se nagyon próbálkozz :) de ez már a randi..
Szóval fel a fejjel, ha nincs még barátja menj oda hozzá, van a mondás..
Sosem tudod meg mi történik ha nem próbálod meg
És később meg fogod bánni
Hát...nekem már udvarolt alacsony fiú, de aztán nem lett belőle semmi, de nem csak az alacsonysága miatt, amúgy se jött be. Én azok közé a lányok közé tartozom, akik a magas fiúkat kedvelik, nem tudom elképzelni magam egy alacsonyabbal. :S
Viszont szerintem meghódítani ugyanúgy tudod, mint a többi lányt, ne azt nézd hogy mekkora ő meg te. Udvarolj neki, légy hozzá kedves, mosolyogj rá, hogy lássa hogy tetszik neked, aztán kiderül, ő hogy érez. :)
16L
"Nagyon szép lány, kevés esélyt látok rá, hogy bármit is elérnék nála, azon kívül, hogy beégek így 4 év után. "
DE az a kevés ott van. Ha meg nem mész oda hozzá, az se lesz. Akkor tudod mennyi lesz? 0%.
Én szurkolok nektek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!