Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem szeret vagy az új fiúját? Lányok válaszát várom inkább!
Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel 2 hónapja szakítottunk.A rövid történet:kitalálta, hogy nem szeret, meg már, amúgy is sokat veszekedtünk!Másfél évet voltunk együtt! A szakítás után: 2 hétig én kerestem utánna ezzel felhagytam és utánna ő keresett napi rendszereséggel!3 hete új barátja van,amikor vele van elmondása szerint azt érzi, hogy boldog, de viszont, ha nem vele van nagyon hiányzom neki, és egyébként is minden nap gondol rám!Eggyik nap sírva fakadt a telefonba, majd ecsetelte, hogy milyen nehéz neki minden!Utánna valamilyen formában szerelmet vallot, utánna össze vesztünk, majd bocsánatot kért!Vissza akarom őt szerezni, de már nemtudom mit tegyek, hogy sikerüljön!2010. márc. 10. 11:03
1/9 anonim válasza:
Inkább ne akard visszaszerezni. Szemét húzás volt tőle az egész, pláne másik pasi került a képbe. Most kitalálta, hogy mégse olyan jó az új, és nyomul? ÁÁáá. Szánalmas a csaj. De még szánalmasabb az, hogy szóbaállsz vele. Ha olyan nehéz neki, akkor mondd csak meg neki: Te levesed, te főzted magadnak, hát akkor most edd is...
2/9 anonim válasza:
szerintem csak a töltött káposzta jó felmelegítve. először is ha azzal a indokkal szakított hogy nem szeret, akkor az úgy is van. másodszor a veszekedések szintén válóok. szerintem ez a lány egy hisztis p*csa, hanyagold és keress mást mert így csak magaddal tolsz ki. 21L
3/9 A kérdező kommentje:
Igazából, már én sem tudom mit akar, és szerintem ő se!Szerintem szeret még, sőt ebbe biztos vagyok, csak nem értem minek van azzal a sráccal együtt.Aki egyébként egy idős vele én meg 4 évvel vagyok az exemnél idősebb....Szerintem csak pótló a srác vagy már tudja a fene mivan:)!
2010. márc. 10. 11:08
4/9 A kérdező kommentje:
Ja hogyne a "nem szeretlek már" akkora kamu volt és ki is derűlt utánna nem sokkal:)! Nem akarom hagyni, mert szeretem nagyon!
2010. márc. 10. 11:12
5/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok de azért válaszolok. 4 hónapja szakítottunk 2 év után a barátnőmmel, ugyanezen indokok miatt dobott. 2 hónapja van új pasija, elmondása szerint boldog vele, de mikor nincs vele, állandóan hívogat, msn-en ír, sokszor emlegeti hogy milyen jó volt együtt. Idióta libák, ne foglalkozz vele, én letöröltem msnről, a telefont meg nem veszem fel, megmondtam neki hogy hagyjon békén, foglalkozzon a kis szerelmével. Ne legyél hülye, ne akard visszaszerezni, ezzel csak azt mutatod hogy gyenge vagy, és bármit megtehet veled. Inkább nagy ívben kerüld. Jobban jársz... az ilyen nőktől 100 lépés távolságra.
6/9 Evelynn válasza:
ha meg szereted akkor gyere vele össze újra..
Meggondolatlanul mondhatta, meg lehet h azt hitte,h megunt, és akkor jött rá mikor már nem voltál ott h m ennyire imád téged, és szüksége van rád...
Sokszor akkor jön rá az ember egy másik értékére amikor elveszti...
szal azok alapján amit írtál, téged szeret, nem a másik csávót.
Tisztázzátok az ügyet, és gyertek össze újra :D
Sok sikert! :D
7/9 anonim válasza:
Igen aztán majd megint rájön a csajra hogy nem szereti, és megint otthagyja... de csináld csak. Ahelyett hogy másik lányt keresnél...
8/9 Evelynn válasza:
az előző vagyok:
lehet h megszívod, és újra szétmentek, de nem tudhatod....
lehet h ő lesz a feleséged, és tőle lesznek gyerekeid, és boldogan éltek míg... :D
nem biztos h tartania kell tőle a távolságot...
másfél éves járás után nem mondanám, h egy csitri a csaj, és nem szerette...
Szal gondold át, te ismered, h milyen, és megéri e vele újra..
18/l
9/9 anonim válasza:
Lehet hogy engem is hülye p*csának tartotok majd ezért,de nekem is volt egy barátom és mikor már együtt voltunk úgy éreztem nem szeretem de mikor meg szakítottam vele rájöttem hogy mégis őt szeretem de volt egy másik barátom...:S Elb*tam...Bocsáss meg neki 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!