Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy.tanacstalan.lany kérdése:
Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok.A párommal egy éve ismerkedtem meg,és azóta egy párt alkotunk.Nagyon szeretjük egymást,de sokat veszekedünk.Legfőbbképpen azon,hogy szerintem találkozhatnánk többet a heti 3-4 alkalomnál(ilyenkor több órát töltünk egymással-mozi,otthon filmezés,pláza,séta,sakk stb.),azon,hogy nem szeretem,hogy pc játékfüggő...minden este azon van...és amikor telefonálunk,akkoris teljesen oda koncentrál,nem arra,amit én mondok szóval teljesen le van lasulva ettől.Amint már mondtam,sokat veszekszünk...és nem tudom,mit tehetnék ez ellen...én nem tudok ennél rugalmasabb lenni,hisz általában én vagyok az,aki engedékeny ebben a kapcsolatban...Kérlek adjatok tanácsokat!2013. okt. 14. 16:13
1/9 anonim válasza:
Wow! Hogy tudtok egyáltalán ilyen sokszor találkozni tanulás/munka mellett?
2/9 anonim válasza:
Gondolom vagy LoL vagy wow miatt van de ha LoL akkor profi atlétának számít amióta az U.S.A elfogadta hivatalos sport ként.
4/9 A kérdező kommentje:
de most teljesen mind1 hogy milyen játékot jászik(igen,LOL).itt az a lényeg,hogy nem tudom mit tegyek,hogy ne viselkedjen így...mindig én vagyok a rugalmas...de ln kezdek beleőrülni...kaphatok normális tanácsokat?
2013. okt. 14. 16:34
5/9 A kérdező kommentje:
úgy tudunk ennyiszer talizni,hogy ő nagyon jól tud németül és én meg nem és átjön és tanít...meg is van az eredményem...ötös az első jegyem németből...de ez semmi,mert van,hogy olyat mond,hogy ne mondjam meg hogy mit csináljon meg hogy ki akar kapcsolódni stb.
2013. okt. 14. 16:36
6/9 ASOT válasza:
Heti 3-4 alkalom, tanultok még fiatalok vagytok, hagyd h azt csináljon a szabadidejében amit akar, nem kell egész nap egymáson lógni.
7/9 A kérdező kommentje:
szerintem ehhez semmi közöd,hogy mennyiszer találkozunk,nincs jogod megmondani.én tanácsot/tippeket kértem,nem azt,hogy osszad az észt!!
2013. okt. 14. 17:17
8/9 ASOT válasza:
Héjj héjj héjj kérdeztél! Válaszoltam! Nem észosztás.
De ahogy látom felesleges bármit is írni mert még fiatal éretlenke lehetsz.
Hát sok sikert.
9/9 A kérdező kommentje:
de én csak tippet kértemm,hogy mit tegyek,hogy a párom ne legyen ilyen?
2013. okt. 14. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!