Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek (Tanár-Diák)?
#3 facebook: "Tanárnő kérem, azt ugye tetszik tudni, hogy fülig szerelmes vagyok magába."
és ezzel letudtad ami rajtad múlik
- ha viszonozza - amit kétlek - akkor erre elárulja
- ha nem viszonozza, akkor megírja, hogy látta rajtad mindig, hogy leszbi vagy és ezért próbált kedves lenni hozzád, hogy ne érezd magad rosszul a társaságában
nem
az a hülyeség, amit érzel :)
#8 bocs, rosszul fogalmaztam, igazad van ... az hülyeség, hogy reménykedsz és nem akarsz továbblépni
ezek szerint még mindig egy iskolában vagytok ... képzeld el, ha összejönnétek ... nem elég, hogy tanár-diák viszony, de még leszbi is (ez most nem a saját véleményem, hanem a közvélemény) ... tönkre tetted az életét ha valahogy kiderül, és ne reménykedj mert az ilyen dolgok kiderülnek, és csak rosszindulat kérdése, hogy mikor kerülnek nyilvánosságra
kérdés, hogy ő egyáltalán leszbi-e
férfi vagyok, valamikor volt olyan - diákmunkás - fiatal lány beosztottam, akiben valószínűleg akkor ébredezett a nemiség amikor nálam dolgozott ... egyértelmű volt számomra a félkínálkozása ... kedves voltam vele, de úgy tartottam a három lépést mint a parancsolat ... miután nem dolgozott nálam akkor is bejött néha elbeszélgetni, és elég kínos volt, mert - mondjuk úgy - határozottan belemászott az intim szférámba ha ketten voltunk, szóval győztem menekülni ... aztán hál'isten elmaradt ... miért nem használtam ki a helyzetet? nem, nem azért mert olyan korrekt ember vagyok, hanem mert féltem a következményektől (barátnőnek elmondja, aztán tovább megy a barátnő barátnőjéhez, stb) ... ebből a szempontból lényegtelen, hogy hetero vagy leszbi a kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!