Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok az plusz pont, ha a kiszemelt nem égeti oda a sütiket?
Figyelt kérdés
Mert én odaégettem :/2013. okt. 7. 20:42
4/20 anonim válasza:
Az égett sütit is meg lehet enni
5/20 A kérdező kommentje:
Amúgy hogy került a Túró Rudi a kulcsszavak közé? Én paprikajancsit írtam :/
2013. okt. 7. 20:45
6/20 anonim válasza:
az plusz pont, viszont mínusz pont nem jár érte, ha odaégeti
7/20 anonim válasza:
Szerintem a szenesség ad neki egy plusz ízt, de előnyt azért nem jelent. :D
8/20 anonim válasza:
Ne okádd le tűzzel kicsi sárkány. ;) Egyébként meg nem kell aggódni, én már nagy pozitívumnak venném azt is, ha próbálkoznál. Elhiheted, hogy hagynálak gyakorolni, ha meg kicsit odaég, majd lekaparom az alját... :D
9/20 Sinead válasza:
Egyszer odaégetted. Na bumm. Mi van akkor? Gyakorold sokat a sütést főzést, még a hasznodra válhat :) Nálam plusz pont, ha egy lány házias :)
17f
10/20 A kérdező kommentje:
Nem szoktam amúgy odaégetni, de most nagyon bénáztam :D Általában jól sikerül, ritka, mikor nem.
De azért a végére ehető lett.
Amúgy Jégsárkány vagyok, tehát jéglehelletem van :)
2013. okt. 7. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!