Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gátlástalan a pasim? Befingik a szobámba é röhög, mert befogom az orrom, hogy ne érezzem a büdöset.
Már nagyon elegem van ebből, és nem egyszer játszotta már el. Egész este olyan büdös volt mintha oroszlán járt volna bent nálam vagy egy tehén :/ A fingszagtól így is rosszul vagyok, mert suliban is van pár srác aki ezzel ökörködik é azt hiszi vicces.. de a pasim is ezzel szórakozik, én meg már unom. miért ilyen? nem volt ilyen régen :(
16/L
én is imádok fingani meg böfögni, de egy lány előtt inkább nem :D
Haverjaimmal viszont néha a "Szagoljátok köcsögök!" történet van :D
F20
Aki ilyesmin ennyire véresen komolyan besértődik, én azon szoktam nevetni, mert szánalmas.
Van légfrissítő
Lehet szellőztetni
Nem tudom miért akkora tragédia ez. Annak idején anyámmal versenyt rendeztünk...durván terjengett a fingszag a szobában...
A férjemnek is nekem is szokott csúszni egy kis puki, főleg alvás közben. De ha mégsem akkor jót nevetünk rajta és kész. Vagy nem tesszük szóvá. Mert nincs ebben semmi rendkívüli. Emberek vagyunk, és az emberek gázosak, akár tetszik, akár nem!
Azt hiszed, hogy te pl álmodban nem fingsz büdöset? Egy frászt nem....
Amúgy meg, ha nem tetszik dobd ki. Megváltoztatni nem tudod.
Ja és egy kéretlen tanács: Nőj fel!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!