Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak véleménye érdekelne! Egymás között ti megbeszélitek a saját és egymás párkapcsolatának részleteit, rejtelmeit? 27/N
Ez szerintem nagyon emberfüggő dolog.
Tizenéves koromban, illetve huszonéves korom elején gyakorlatilag mindent megbeszéltünk a közeli barátaimmal, de ez inkább volt tapasztalatcsere, mint a magánélet feltárása.
Ahogy haladtunk előre a korral, egyre kevésbé lett téma egymás szexuális élete, inkább csak utalások. Az akkori barátokkal persze azért néha előkerül egy kicsit mélyebb beszélgetés, több részlettel, de ezek is már inkább rébuszokban.
Ezzel szemben van azért egy-két cimborám, akinek valahol kimaradt ez a változás, és néha kínos részletességgel mesélik el, mekkorát alkottak az asszonnyal előző este, de valahogy magamon vettem azt észre, hogy nem érdekel már. Náluk is egyre ritkább az ilyen, de azért előfordul :D.
Inkább az alkalmi szexekből kerül elő néha pár sikamlós info, de az is csak a büszkélkedés jegyében. A komoly párkapcsolatát valahogy nem szívesen teregeti ki az ember, ez már csak ilyen.
A párommal beszélgetve viszont az az érdekes, hogy néha azért elszólja magát, hogy a barátnői szexuális életéről milyen részleteket tud, mert ők bizony kibeszélik az ilyet. Én magam néha kifejezetten kellemetlenül érzem magam, amikor ránézek a srácra és eszembe jut egy-két ilyen információ.
Többnyire a részletekbe menő beszámolókat én is inkább a csaj haverjaimtól hallottam, bár tény, hogy az ő élményeiket szívesebben is hallgatom :D.
Összességében azt kell mondjam, szerintem is sokkal részletesebben beszélik az ilyet a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!