Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig tart még ez az érzés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

Meddig tart még ez az érzés? Már jó lenne ha elmúlna és amúgy is, hogy lehet ez? (lent)

Figyelt kérdés

Nem értem miért de még mindig hiányzik a volt barátnőm és sűrűn gondolok rá akár akkor is ha más lánnyal vagyok. 2.5 hónapja szakítottunk azóta egy szót sem beszéltünk. Ő akart szakítani 1.5 év után, hogy még élni akar. (el volt jegyezve). Szóval haragudnom kéne rá meg 2.5 hónapja már ennek, más lányokkal is voltam már meg most van egy alakulóban aki komoly lenne de iszonyatosan zavar, hogy még mindig nagyon hiányzik az exem. Első szerelem volt neki is nekem is.

Köszönöm a válaszokat. 20/F

2013. okt. 4. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
sokáig.
2013. okt. 4. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Felejtsd el!
2013. okt. 5. 17:37
 3/6 A kérdező kommentje:
valaki tudna esetleg lényegre törőbb választ is adni? köszi
2013. okt. 6. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!!! Szerintem tedd magadat túl rajta,és koncenrálj az új kapcsolatodra,mert még a végén elszúrod!!!

Good Luck!!!

2013. okt. 6. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy tudnánk.Nem is ismerünk.
2013. okt. 7. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

26.válaszoló

Egyébként még +10hónap kb. Egy év múlva már jobb lesz.

2013. okt. 10. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!