Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden meg volt de mégse, nem tudom mit rontottam el?
Kislányunk megszületett. Már egy hónapos,ennek mindketten nagyon örülünk és boldogok vagyunk de hiányzik az intimitás.
Hiányzik a szeretkezés.. féléve nem volt semmi köztünk a romantikus beszélgetés és puszikon kívül.
Nagyon szeretem a férjem és egyrészt szeretném vele boldoggá tenni,másrészt én se vetném meg az esti romantikus sexet. Mért lehetett ez? Mért nem akar lefeküdni velem? Azt mondja szeret,hogy boldog velem,hogy szép vagyok (már rá kérdeztem de nem válaszolt) akkor mi baja lehet? :( 23éves fiu,20éves lány
Jajj olyan rosszindulatúak az emberek! Nem ismernek sem téged, sem a párod sem a kapcsolatod, most mégis azt mondják biztos megcsalt...
Nem, egyáltalán nem biztos!Benne van a lehetőségek közt, ugyanúgy mint ezer más ok. (Pl. a hosszú kihagyás után lecsökkent a libidója, vagy netán BOLDOG és kiegyensúlyozott és nincs szüksége szexre, vagy lehet nem tud nőként tekinteni rád, hanem anyaként és így már nem igazán áll a cerka... vagy mit tudom én...)
Ha igazán akarjátok a kapcsolatot, akkor üljetek le és beszéljétek meg! Ha tényleg valami pszichikai probléma alakult ki a férjedben a szülés miatt akkor keressetek fel egy szakembert!!!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!