Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még olyan férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan férfiak akik képesek várni vagy ez a mai világba már teljességgel kizárt?

Figyelt kérdés
Vannak még olyanok, akik tudnak valakit annyira szeretni, hogy nem sürgetik a szexet? Két barátnőmnek is sikerült ilyet fiút fognia akik tényleg megvárták, amíg a lány is készen állt rá és azóta is nagyon jól megvannak. De rengetegen mondják, hogy ezek a ritka kivételek. Igaz ez?

2013. okt. 3. 23:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha meg kell történnie, úgyis megfog. Előbb-vagy utóbb...
2013. okt. 3. 23:50
 12/18 anonim ***** válasza:
egy csomo ien van ... hát ... ép a gép elött ülnek egésznap sajnálkozva h senki nem szereti öket
2013. okt. 3. 23:56
 13/18 anonim ***** válasza:
én, régen :D ma már max 2 hét :P
2013. okt. 4. 00:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, az élet rövid. Mi a francnak várni? Ha elhagy hagyjon minél előbb. Ha szar vele a szex hadd dobhassam már az elején. Nem pazarolok ilyesmire időt.
2013. okt. 4. 00:33
 15/18 viktor123456 ***** válasza:
Két barátnőd is egy egy nyomit fogott ki. Van ilyen. :-)
2013. okt. 4. 07:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon csak ilyen férfiak vannak.
2013. okt. 4. 09:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Én még szűz voltam, amikor a feleségemmel összejöttünk, és akkoriban ő már sokat csalódott, ezért megbeszéltük, hogy kicsit várunk a szexxel. Beleegyeztem minden reklamáció nélkül.

Végül is a harmadik randinkon szeretkeztünk először. Együtt töltöttük az egész délutánt, majd felmentünk hozzá, dumáltunk, tvztünk. Este pedig pizsi hiányában levetkőzve voltunk a takaró alatt. És két csók között megkérdeztem akarja e. Ő igennel felelt. Megtörtént. Azóta is együtt vagyunk, majdnem 3,5 éve.

De vártam volna többet is, ha úgy érzi:) Nekem aztán nem lett volna gond. Mivel mint említettem, szűz voltam.

24/F

2013. okt. 4. 13:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Vannak, bármilyen hihetetlen. Talán abszurd, de az én barátom 10 hónapot várt rám. Most lassan 1,5 éve vagyunk együtt.
2013. okt. 6. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!