Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy gondoltok vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy gondoltok vissza az elso szerelemre?

Figyelt kérdés
Rossz a billentyuzet, azert irok igy. Milyen eryesek tamadnak fel bennetek? Tartjatok meg a kapcsolatot az exetekkel? Van, aki utalja? Ha igen, miert? Vagy az ido elteltevel csak a szep emlekek maradnak meg es semleges lesz az ex?

2013. okt. 3. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
fájó szívvel....
2013. okt. 3. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Kár,hogy a lány nem érzett többet mint barátság...

Én ezt érzem.

2013. okt. 3. 21:43
 3/13 anonim ***** válasza:
2 Mekkora koppanások szoktak ilyenből lenni, mikor kiderül az igazság, hogy pont fonákja volt a dolog:D
2013. okt. 3. 21:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Es, ha a ferfi szakit? Mondjuk, akkor gondolom nem sokaig szomorkodik.
2013. okt. 3. 21:50
 5/13 anonim ***** válasza:

4 Ezt nem tudom, mert az esetek 99,99%-ában én voltam az aki szakított mindig.

N

2013. okt. 3. 22:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Aranyos volt.
2013. okt. 3. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:

Az összes szerelmemről kiderült, hogy nem is voltam szerelmes beléjük, csak az akartam lenni. De mostmár nem is akarok az lenni.

24f

2013. okt. 4. 09:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem így kifejezetten nincs mire visszagondolnom, mert a mai napig itt van mellettem az első szerelmem, aki már a feleségem.

Ha csalódás lett volna, biztosan fájna.

24/F

2013. okt. 4. 14:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Örülök, h neked összejött, de vannak olyan szerencsétlenek, akiket doobtak, asszem mi vagyunk többségben. Szóval, a válaszod felesleges, mivel az érdekelt, h azok, hogy gondolnak rá, akik szakítottak.
2013. okt. 4. 20:31
 10/13 anonim ***** válasza:
A szakítás óta eltelt 3.5 év lassan, és azóta nem is voltam szerelmes. Eddig az első az egyetlen. Azóta ugyanúgy részei vagyunk egymás hétköznapjainak, számomra szép emlékek vannak és teljesen semleges ilyen téren a fiú. Barátok maradtunk, ő még mindig szeret engem, de szerencsére ebből nem adódnak nagyobb problémáink, olyankor segítek neki, nosztalgiázunk és rájövünk hol rontottuk el és jobb nekünk így :))
2013. okt. 4. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!