Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályomban, aki nagyon jófej, és nem is tudom, nekem nagyon tetszik, általában a suliban meg facebookon szoktam vele lelkizni :D amikor az angol terem előtt ültünk az alagsorban, nagyon féztam és vacogtam (földön ültem. tudom, hogy butavagyok) és rámnézett, leült mellém és átkarolt és ráhajtotta a fejét a hajamra. és a kezével a hajamat piszkálta, meg a térdemet simogatta. meg dobolt rajta :D ezen kívül én őt most a legjobb barátomnak mondhatom, mindent elmondunk egymásnak, ő általában mondogatja nekem hogy kanos, én meg azt hogy megjött, tehát ilyen intim témákról is szó esik :D múltkor hisztizett (igen, fiú.) hogy nem mentem el vele inni, és tök jó lett volna ha az ölében ülve, átölelve iszogatok vele egy sört, stb. :) meg amikor mondtam neki, hogy éppen codozok, mondta, hogy menjek már át meg ilyenek :D amikor meg egy nap megölelt, és otthon chateltünk, én egy kicsit megalázkodónak éreztem magam, és mikor szó esett róla, hogy megölelt engem ma, akkor egyből az jutott eszembe, hogy egy kicsit lekezelhetném :D azt mondtam, hogy 'ma nem is öleltél meg. vagy de?' erre ő azt írta, hogy 'de, ennyire nem vagyok fontos, hogy eszedbe se jut mikor ölellek meg?' és állandóan ezt csinálja :D szerintetek bejövök neki? azt mondta, ha az osztályból kéne választania, akkor onnan velem járna.

2013. okt. 3. 13:04
 1/8 anonim válasza:
Hány évesek is vagytok? Szerintem igen bejössz neki, de ha neked mondogatja hogy kanos, akkor dugni akar. Semmiképp ne add magad oda! Ha szűz vagy akkor pláne ne!! Maradjatok csak barátok egyelőre amíg egy kicsit nőttök agyban. Az meg hogy téged választana az osztályból hülye duma. Mindig a NŐ választ!! még ha a pasik azt is hiszik hogy ők választottak, akkor is a NŐ választott. Mert mi nők ilyenek vagyunk.... :)
2013. okt. 3. 13:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok de ő már nem az :D Semmiképpen nem adom oda magam, főleg, hogy nem is járok vele :D Ő többször is mondta hogy dugna engem, de látom, hogy az oszátlytársaimmal, akiket csak fektetne, hogy bánik (elmondta, hogy ki az, akit csak fektetne) és eléggé máshogy mint velem :D őket lökdösi, markolássza a feneküket, stb. Nálam nagyon kis szerény, amikor megölel akkor szigorúan a hátamat simogatja, meg a hajamat, lejjebb sosem csúszik a keze :D korainak tűnik, de én érettebbnek érzem magam a korosztályomnál, én 14 vagyok ő pedig 15.
2013. okt. 3. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Aki 15 évesek iszik, és más lányoknak markolássza a fenekét, azzal én nem járnék. Nem az a stílus, egyszerűen, nem működne, előbb-utóbb rád unna.
2013. okt. 3. 16:30
 4/8 anonim válasza:

amig a szöveget olvastam végig mosolyogtam.olyan cuki, hogy szinte nem is tudom.olyan édik lennétek együtt:)

de aztán amikor azt olvastam hogy nem szűz és 15 éves és más lányok fenekét markolássza akkor....hát olyan fiú lehet aki csak fekteti a csajokat.inkább várd meg az igazit.ne akarj rögtön összejönni vele.vagyis inkább "főleg" vele.

kitudja.lehet hogy egy srác akit észre se veszel pont az szeretett beléd.és normális.nem ilyen.még várj vele

2013. okt. 4. 16:38
 5/8 A kérdező kommentje:

azért szerintem normális, hogy egy fiú fektetni szereti a lányokat :D egyébként erről már beszéltem vele komolyabban és mondta, hogy jó lenne egy komoly kapcsolat neki. a beszélgetésből egyébként leszűrtem hogy még nem volt lánnyal, vagyis csak nagy a szája :D

van akinek bejövök de sajnos iránta semmit nem érzek.

2013. okt. 4. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Vedd észre, hogy most játssza magát mert megakar fektetni.

Így te majd elhiszel neki mindent ő megdug ott hagy te meg csak sírsz majd. Így megy ez hidd el nekem, ha szeretne téged nem markolászná más lányok fenekét. 16/F

2013. okt. 6. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:

kamu pasi

kamu érzelmekkel

kamu célokért

2013. okt. 6. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
"...és nem is tudom, nekem nagyon tetszik [...] ezen kívül én őt most a legjobb barátomnak mondhatom" Na gyerekek, ennyit arról, hogy a barátzóna totál bukás. Attól, hogy egy lánynak egy fiú a legjobb barátja, nem kizárt, hogy tetszik neki. Mondjuk itt a fiú elég gamat. Amit írtam, azt másoknak írtam, akik nem értenek ezzel 1et. Am szerintem ne nagyon reménykedj ebben a fiúban. Én pl szerelmes vagyok egy lányba és nem vágyom rá, h másik lány fenekét fogdossam. De lehet, hogy õ nem ilyen. Van, aki e nélkül nem tud meglenni. Mindenesetre gondolkozz el rajta.
2013. okt. 6. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!