Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
amig a szöveget olvastam végig mosolyogtam.olyan cuki, hogy szinte nem is tudom.olyan édik lennétek együtt:)
de aztán amikor azt olvastam hogy nem szűz és 15 éves és más lányok fenekét markolássza akkor....hát olyan fiú lehet aki csak fekteti a csajokat.inkább várd meg az igazit.ne akarj rögtön összejönni vele.vagyis inkább "főleg" vele.
kitudja.lehet hogy egy srác akit észre se veszel pont az szeretett beléd.és normális.nem ilyen.még várj vele
azért szerintem normális, hogy egy fiú fektetni szereti a lányokat :D egyébként erről már beszéltem vele komolyabban és mondta, hogy jó lenne egy komoly kapcsolat neki. a beszélgetésből egyébként leszűrtem hogy még nem volt lánnyal, vagyis csak nagy a szája :D
van akinek bejövök de sajnos iránta semmit nem érzek.
Vedd észre, hogy most játssza magát mert megakar fektetni.
Így te majd elhiszel neki mindent ő megdug ott hagy te meg csak sírsz majd. Így megy ez hidd el nekem, ha szeretne téged nem markolászná más lányok fenekét. 16/F
kamu pasi
kamu érzelmekkel
kamu célokért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!