Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány már régóta nagyon tetszik csak az a baj, hogy csak jó barátok vagyunk, lehet hogy bejövök neki de nem biztos szoktunk néha szemezni és nevetgélni közbe!? Többi lent
Figyelt kérdés
Majd elhivom valahova és viszek neki ajándékot beszélgetnénk és a végén lesmárolnám szerintetek mi lenne a reakciója? 14/F2013. aug. 31. 21:21
1/5 anonim válasza:
Hát ha ő is vonzódik hozzád, akkor simán.
2/5 A kérdező kommentje:
bizonytalan vagyok! :S
2013. aug. 31. 21:24
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne smárold le csak úgy, addig legalább is ne, amíg nem tudod róla, hogy bejössze neki.
4/5 A kérdező kommentje:
hogyan kérdezzem meg? "szerintem ez már több mint barátság" "járnál velem?" vagy hogy?
2013. aug. 31. 21:41
5/5 anonim válasza:
Hallod ez a megkérdezés dolog elég tré. Úgyis a helyzet fog alakulni, es nem a gyakorikerdesek.hu valaszadoira fogsz hallgatni.
Ne kerdezd meg, mert szerintem az nem a legromantikussabb, hogy héé!! Tetszem neked?
Egyszer ketszer menjetek el valhova, aztan ovatosan( hogy lasd o is akarja ) smarold le. De ez mar erzodik, hogy mi lesz, szoval mindketten tudni fogjatok.
Egyebkent most en is hasonlo csizmaban jarok, ugyhogy hajra tesó. 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!