Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Én reagáltam túl a dolgot?
Nos ígértem, hogy írok, hogy mi lett a fejlemény.
Nem rég ért haza a barátnőm. 4-kor találkoztak és kb. mostanáig voltak együtt.
A sejtésem beigazolódott sajnos... a srác végig udvarolt neki, bókolt meg miegymás. A barátnőm egy ideig hárított, hogy "Én is szoktam neki ezt meg ezt mondani ha bókolok" stb. Aztán valahogy a srác feladta és jókat nevettek meg beszélgettek. Rólam is esett egy pár szó.
Aztán a lakása előtt elcsattant egy csók. A srác kezdeményezett, de elvileg nem tartott tovább mint 1-2 másodperc, ugyanis a barátnőm leállította és közölte, hogy ezt nem kellett volna és elköszöntek egymástól.
Viszont ami meglepő, hogy a srác találkozni akar velem. Elkérte a barátnőmtől a telefonszámom és azt, hogy hol dolgozom, hátha ebéd időben le tudnánk ülni ketten. Nem vagyok agresszív, nem is kezdeményeznék verekedést meg semmi. De egy ilyen eset után, hogy megcsókolja a barátnőm, tudva azt, hogy van barátja. Kicsit átrendezném az arcát ha találkoznánk. Nyilván nem fogom, de egy pillanatra azért átfutott az agyamon ez a gondolat. Le fogok ülni a sráccal beszélni holnap mindenképp. Kíváncsi vagyok mit akarhat.
A barátnőd is legalább annyira hibás a csókban, mint a srác. Mint mondtam ilyen, hogy "baráti randi" nincs, ezt ő is tudja. Szóval nálam azért ő sem úszná meg egy ejnye-bejnyével.
A srác meg nyilván rá akar beszélni, hogy szakíts vele, stb, ha elég "tökös" még fenyeget is, de azt nem hiszem.
Ha adná nekem a keményet, akkor elhívnám inni valamit és elesne párszor útközben.
A barátnőm azt mondta, hogy elfordította egy pillanatra a fejét, hogy betegye a zárba a kulcsát, hogy bemenjen és akkor kapta le a srác.
Keménykedéssel meg fenyegetéssel sok mindent nem fog elérni nálam. Nem vagyok az az ijedős fajta. Plusz az alkatom is hozzájárul ahhoz, hogy ne legyek ijedős :) Nem vagyok az a kigyúrt állat, de van rajtam azért izom és ahogy én elképzeltem a srácot az erőfölény nálam van. De eddig remélem, sőt biztos, hogy nem fog fajulni a dolog.
Nézd nem a kor számít, főleg nem ez a 3 év. Ahogy írtam teljesen ugyan olyanok a barátnőmmel. Annyi különbséggel, hogy Én pasi vagyok Ő meg nő. De egyébként továbbra is biztosított afelől a barátnőm, hogy nem választja az exét történjék bármi. Én szeretnék neki hinni, de az biztos, hogy küzdenék érte, ameddig értelmét látom a dolognak. Több van ebben a kapcsolatban szerintem mint 5 hónap. Nem lehet ennyivel vége. Azt is mondta nekem, hogy sokkal jobban érezte magát velem ebben az 5 hónapban mint vele a 2 év alatt. Tudom mondani sok mindent lehet, de párszor már bizonyította is, hogy szeret. A hangjából ítélve pedig úgy hallottam, hogy tényleg komolyan is gondolja és, hogy megbánta, hogy nem hitt nekem és sajnálja.
Mindegy. Holnap este szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba. A sráccal napközbe találkozok, a barátnőmmel pedig este. Viszont tényleg átfutott az agyamon, hogyha találkozok a sráccal akkor az ökleimet is megcsókolhatja. De ilyen úgy se lesz. Normálisan, kulturált emberek módjára megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!