Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak Én reagáltam túl a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak Én reagáltam túl a dolgot?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel együtt vagyunk már kb. 5 hónapja. Nagyon jól kijövünk egymással és szinte teljesen ugyan olyanok vagyunk mint a másik. Azért szinte, mert Ő 25 éves nő, én pedig 22 éves srác vagyok. :D Viccet félretéve, valamelyik nap a barátnőmet felkereste egy volt pasija akivel nagyon szerették egymást. A kapcsolatuknak azért lett vége mert a srác kiment külföldre dolgozni. De a kapcsolatot tartották de már nem volt közöttük semmi. Ez a srác most hazajött és az első dolga volt felkeresni a barátnőmet. Leültek beszélgetni és a srác elhívta Őt egy randira. A barátnőm közölte ugyan, hogy itt vagyok most neki én, de ettől függetlenül belement, de csak mint egy baráti randi. Ma kora este fognak majd találkozni és attól félek, hogy a srác vissza akarja őt kapni. Ezt elmondtam a barátnőmnek, de azt mondta nincs miért izgulnom. Viszont én továbbra is tartok a sráctól, hiszen ők ketten kb 2-3 évig voltak együtt. Ehhez képest a mi 5 hónapunk semmi. Félek, hogy elveszíthetem a barátnőm. Szerintetek is így van, vagy teljesen alaptalan a félelmem?

2013. okt. 2. 09:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
koszo
2013. okt. 2. 13:24
 12/28 A kérdező kommentje:

Nos ígértem, hogy írok, hogy mi lett a fejlemény.

Nem rég ért haza a barátnőm. 4-kor találkoztak és kb. mostanáig voltak együtt.

A sejtésem beigazolódott sajnos... a srác végig udvarolt neki, bókolt meg miegymás. A barátnőm egy ideig hárított, hogy "Én is szoktam neki ezt meg ezt mondani ha bókolok" stb. Aztán valahogy a srác feladta és jókat nevettek meg beszélgettek. Rólam is esett egy pár szó.

Aztán a lakása előtt elcsattant egy csók. A srác kezdeményezett, de elvileg nem tartott tovább mint 1-2 másodperc, ugyanis a barátnőm leállította és közölte, hogy ezt nem kellett volna és elköszöntek egymástól.

Viszont ami meglepő, hogy a srác találkozni akar velem. Elkérte a barátnőmtől a telefonszámom és azt, hogy hol dolgozom, hátha ebéd időben le tudnánk ülni ketten. Nem vagyok agresszív, nem is kezdeményeznék verekedést meg semmi. De egy ilyen eset után, hogy megcsókolja a barátnőm, tudva azt, hogy van barátja. Kicsit átrendezném az arcát ha találkoznánk. Nyilván nem fogom, de egy pillanatra azért átfutott az agyamon ez a gondolat. Le fogok ülni a sráccal beszélni holnap mindenképp. Kíváncsi vagyok mit akarhat.

2013. okt. 2. 18:59
 13/28 anonim ***** válasza:

A barátnőd is legalább annyira hibás a csókban, mint a srác. Mint mondtam ilyen, hogy "baráti randi" nincs, ezt ő is tudja. Szóval nálam azért ő sem úszná meg egy ejnye-bejnyével.

A srác meg nyilván rá akar beszélni, hogy szakíts vele, stb, ha elég "tökös" még fenyeget is, de azt nem hiszem.

Ha adná nekem a keményet, akkor elhívnám inni valamit és elesne párszor útközben.

2013. okt. 2. 19:35
 14/28 anonim ***** válasza:
Csók... Ezt mégis hogy képzelte a barátnőd? Ha a barátnődben lett volna tartás, lett volna önbecsülése, még ha érez is valamit a volt barátja iránt, már a csókra készülést észre kellett volna vegye, és visszakozni időben. Szemét húzás volt a barátnődtől, hogy egy pillanatra is belement. Az exbarátja meg kíváncsi rád, fel akarja mérni a kettőtök közötti különbséget, és hogy az ki javára dönt. Ha úgy látja, hogy "eltörpülsz" mellette, akkor hajtani fog a nődre. A nőd pedig sajnos vevő lesz rá, azt kell mondjam.
2013. okt. 2. 19:52
 15/28 A kérdező kommentje:

A barátnőm azt mondta, hogy elfordította egy pillanatra a fejét, hogy betegye a zárba a kulcsát, hogy bemenjen és akkor kapta le a srác.

Keménykedéssel meg fenyegetéssel sok mindent nem fog elérni nálam. Nem vagyok az az ijedős fajta. Plusz az alkatom is hozzájárul ahhoz, hogy ne legyek ijedős :) Nem vagyok az a kigyúrt állat, de van rajtam azért izom és ahogy én elképzeltem a srácot az erőfölény nálam van. De eddig remélem, sőt biztos, hogy nem fog fajulni a dolog.

2013. okt. 2. 20:10
 16/28 anonim ***** válasza:
Kíváncsivá tett engem ez a szituáció. Én a háttérből "gyanakodnék" az egészre. Fő és sül a bizalom persze, de engem ez a csókos jelenet aggaszt. Mert ex ide vagy ex oda, illett volna lekavarni a srácnak egy akkora ordaspofont, hogy csillagokat lásson. Úgyhogy benne van a "buliban" a barátnőd is.. Meg aztán te 22 vagy, ő meg 25, a volt pasija szerintem egyidős vagy idősebb nála. Szóval el tudtam volna képzelni fiatal koromban egy ilyen lánnyal az életem, aki 3 évvel idősebb nálam, de ha felbukkan az ex pasi, és a lánnyal randizni akar, találkozni, csók is elcsattan, ráadásul nagy szerelem volt az övéké, nem vagyok egy, kapcsolatot csakúgy kukába hajító alkat, de én ilyenkor szépen meghúzódnék a háttérben hetekre. Aztán a csaj döntsön ahogy akar. Vagy te kaparj azért, hogy az exbarátja nehogy elhódítsa? Tudod erre azt mondom, ezt egyik nő sem érdemli meg.
2013. okt. 2. 22:01
 17/28 A kérdező kommentje:

Nézd nem a kor számít, főleg nem ez a 3 év. Ahogy írtam teljesen ugyan olyanok a barátnőmmel. Annyi különbséggel, hogy Én pasi vagyok Ő meg nő. De egyébként továbbra is biztosított afelől a barátnőm, hogy nem választja az exét történjék bármi. Én szeretnék neki hinni, de az biztos, hogy küzdenék érte, ameddig értelmét látom a dolognak. Több van ebben a kapcsolatban szerintem mint 5 hónap. Nem lehet ennyivel vége. Azt is mondta nekem, hogy sokkal jobban érezte magát velem ebben az 5 hónapban mint vele a 2 év alatt. Tudom mondani sok mindent lehet, de párszor már bizonyította is, hogy szeret. A hangjából ítélve pedig úgy hallottam, hogy tényleg komolyan is gondolja és, hogy megbánta, hogy nem hitt nekem és sajnálja.

Mindegy. Holnap este szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba. A sráccal napközbe találkozok, a barátnőmmel pedig este. Viszont tényleg átfutott az agyamon, hogyha találkozok a sráccal akkor az ökleimet is megcsókolhatja. De ilyen úgy se lesz. Normálisan, kulturált emberek módjára megbeszéljük.

2013. okt. 2. 22:44
 18/28 anonim ***** válasza:
Oké, majd írj pár sort este, mi lett az ügyből. Ha a barátnőd tényleg komolyan gondolta, amit mondott, akkor nincs miért aggódni. (Egyszer egy hasonló élethelyzetben voltam, ami végül balul sült el, engem meg azóta is bánt valamilyen szinten a naivságom, úgyhogy bocs ha netán téged is lehúztalak a bizalmatlanság sugallásával.)
2013. okt. 2. 23:00
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem húztál le. Nyilván volt pasi, első dolga felkeresni... vajon mi mást akarhat. De a lényeg, hogy engem szeret :)
2013. okt. 2. 23:10
 20/28 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelnek a fejlemények, majd írd már meg, hogyan ment!
2013. okt. 3. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!