Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Innen még vissza tudom hozni a dolgot?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy találkoztam egy aranyos csajjal akibe már az első pár pillanatban bele estem.Beszélgettunk és ugy tuntek a dolgok hogy van esélyem nála.Elhívtam moziba párszor minden rendebn volt.Most meg bejelenti hogy nem szeretne kapcsolatot mert már elejétol barátként tekint rám.Valamivel elérhetném hogy tobb lehessek mint barát?2013. szept. 28. 15:53
1/5 anonim válasza:
Mert szerinted az tetszeni fog neki, hogy futkosol utána, mint egy kiskutya? Elmondta neked magyarul, hogy barátként tekint rád..akkor most mit nem értesz?
2/5 anonim válasza:
Ez már el lett döntve, nincsen második nekifutás.
3/5 anonim válasza:
Az elején kell nyomulni. Ha akkor nyomulsz már tudnád.
4/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló...szerinted nem értettem amt mondott?Azért kérdeztem hogy ilyenkor lehet-e még csinálni valamit
2013. szept. 28. 16:05
5/5 anonim válasza:
Nem érted.. :) Ha értenéd,akkor nem fordulna meg a fejedbe az,hogy "visszahozd a dolgot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!