Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Tudom még kicsit korai szeptember van de azért kérnék már most ötleteket mert nem rajongok a mindenféle vett dolgokért, jobb szeretem magam elkészíteni az ajándékokat sokkal személyesebbek. Valahogy semmi nem jut eszembe sajnos fél éve leszünk együtt, októberben. Mivel valami saját kezűt adnék mindenképp kell idő az elkészítéséhez. Szóval várnám az ötleteket! :) Köszönöm!2013. szept. 26. 22:53
11/12 anonim válasza:
Szerintem lepd meg egy romantikus vacsival,az mindig bejön...hidd el!!! :D :D :D :D
Luca
12/12 anonim válasza:
Fél év alatt ennyire nem tudtad kiismerni? Én már 1 hónap után tudtam, hogy miket szeret. Nem lehet valami mély lelki kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!