Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek? Tanácsokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Tanácsokat szeretnék kérni.

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok. Kapcsolatunk elhidegült problémák miatt, ekkor megismertem valakit akibe szerelmes lettem, de ő messze van és más is mint én. Jövőnk nehezen elképzelhető, de ő is szeret engem. Közben a férjemmel külön költöztünk míg a harmadikkal voltam, de soha nem mondott le rólam. Nagyon szeret és összetört ebbe a szakításba, elmondása szerint még öngyilkosságot is el akart követni. Én őt nagyon szeretem mint embert, nem akarom hogy bármi baja legyen és tudom, hogy így soha senki nem fog szeretni mint ő. Hosszas töprengés után visszamentem a férjemhez és szakítottam a másikkal. A kapcsolatunk változott sokat javult és mindenben maximális, de mégis szomorúságot érzek, elveszett vagyok. Nem tudom mit tegyek, hogy elfelejtsem azt a fiút. Eldobtam a szerelmet, mert hűséget fogadtam egy nagyon jó embernek, akit boldoggá kéne tennem. Mi a helyes ilyenkor? Hogy felejtsem el a másikat és hogyan tudnék újra beleszeretni a férjembe? (Gondolom sok szitkozódó hozzászólást is kapok, de az vesse rám az első követ aki teljesen makulátlan az életben...)

2013. szept. 26. 07:13
 1/6 anonim ***** válasza:

nagyon bonyolult ez.

de csupán szánalomból, nemvolt értelme visszamenni a férjedhez.

Ezt tudhattad volna már akkor, hogy ugysem lesz jó vége, és úgysem leszel boldog vele.

Figyelj, ami egyszer elmult, az elmult..visza nemfog jönni. Kiszerettl belőle, és ha van gyerkőc, akkor max maitta maradjatok együtt...de ha nincs, hagyd ott! VÉGLEG.

Mert nem vagy boldog, és szenvedsz, s egy idő után ezt ő is érezni fogja!

öngyilkosság meg a többi:

szánalmas emberek fenyegetőznek ezzel, meg az olyanok akik kétségbeesetten vissza akrják kapni a másikat, és próbálnak hatni a lelkére.

2013. szept. 26. 07:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha te nem vagy boldog akkor nem tudod a másikat se boldoggá tenni!! = ha nekem nincs pénzem nem tudok adni neked! Ez egy olyan helyzet ahol kicsit önzőnek kell lenni,először azt kell elérned,hogy te légy boldog,mert boldogtalan ember nem tud boldogságot adni. Ha a férjed mellett nem találod a boldogságot akkor lépj tovább,ha van gyerek akkor is,mert mire jo,ha a gyerek előtt egy olyan péda van ahol anyu és apu nem élnek jól.
2013. szept. 26. 07:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, de mikor azzal a fiúval voltam úgy éreztem hiányzik a férjem. Vele olyan kiegyensúlyozott volt mindig a kapcsolat. A másik heves, vad természetű. Meg a szerelem elmúlik és idővel szeretet lesz belőle, amit érzek is a férjem iránt, de furcsa ez. A másik iránt is elmúlik egyszer a szerelem és ki tudja mi lesz belőle. Nehéz.
2013. szept. 26. 07:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy magamnak próbálom magyarázni. Mindenki azt mondja kicsit megerőszakolom magam. De nem tudom mi lenne a legjobb. Menni és felborítani mindent újra, vagy maradni és beletörődni...?
2013. szept. 26. 07:43
 5/6 anonim ***** válasza:

vaaagy 3. lehetőség

mindkettővel végleg abbahagyni. és nem összejárni szexekre meg még utolsó talikra meg a faxom...

mindkét pasitól mentes új élet.

2013. szept. 26. 07:52
 6/6 anonim ***** válasza:

A dualitas orok problemaja. Eszembe jutott egy idezet, ami epp ide illik:

"Nem érdekel, hogy a történet, amit mesélsz igaz-e.

Azt akarom tudni, hogy tudsz-e csalódást okozni valakinek,

hogy igaz legyél önmagadhoz, hogy el tudod-e viselni

az árulás vádját azért, hogy ne áruld el a saját lelkedet."

Oriah Hegyi Álmodó öreg indián verse, nagyon szep:

[link]

2013. szept. 26. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!