Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor szerelmesek vagytok akkor természetes hogy nem törődtök a barátokkal annyira?
Harmadik válaszoló nagyon jót írt.
Azt hozzátenném,hogy nem mindegyik nő ilyen.A másik meg,hogy ezt nem szabad hagyni!
Soha de soha ne állítson egy nő vagy férfi választás elé,hogy vagy ő vagy a barátaid.
4. válaszoló, erről eszembe jutott egyik volt barátom :D
Azt akarta, hogy válasszak, ő és a barátnőim között, én mondtam neki, hogy annak ellenére, hogy szeretem, én a barátaimat nem akarom elhanyagolni, erre teljesen vérig volt sértve. :D
Természetes dolog, csak nem szabad hagyni, mert nagyobb eséllyel találsz másik pasit/csajt, mint barátokat. Nem kellene ezért romlania egy barátságnak sem, elég kiábrándító tud lenni, ha egyik barátod/barátnőd állandóan a pasijával/csajával van és nem tudtok időt szakítani arra, hogy beszélgessetek/találkozzatok.
én is úgy vagyok vele,hogy nekem sem igazán tetszik
mondjuk én is lányoknál vettem észre inkább és mivel én fiú vagyok ezért úgy kezelnek mintha nem is ismernének,talán azért hogy a pasija ne szóljon érte? :/
de ha csak barátot lát bennem a csaj akkor meg nem értem
5-ös vagyok
Hát így még bonyolultabb a helyzet, ha egy lánynak a barátai körében fiúk is vannak. Akkor tuti féltékeny a párja. Bár az én barátom még a lány barátokra is féltékeny volt :)
Így már más tészta... :D Fiú vagy és lányokkal szeretnél barátkozni.Ezeknek a lányoknak, vagy egy bizonyos lány barátodnak meg van barátja.
Hát azt egyik pasi sem szereti, ha a barátnője fiúkkal haverkodik, mert ugye azt mondják, hogy abból még lehet valami... És érthető, hogy félnek. Nekem sem szerették volt barátaim, hogy fiúkkal lógtam régebben. Ma meg már egy fiú barátom van, aki meleg, így tőle kell a legkevésbé félteni.
(Én sem ugrálnék az örömtől, ha párom csajokkal haverkodna mindig, bár akad 1-2 lány barátja, amit elfogadok és próbálok nem többet látni bele, de néha behisztizek.)
De egyébként, ha igazán nagy a bizalom egy kapcsolatban, akkor ennek nem kéne számítania. Az meg természetes, hogy mindenki félti a párját, ha úgy érzi, ő a mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!