Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek 2 hét után mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 2 hét után mennyire vehetem komolyan, hogy azt mondja: "Szeretlek"?

Figyelt kérdés

2 hónapja megismerkedtem egy férfival, de teljesen véletlenül történt a dolog a munkahelyen, nem is gondoltam rá úgy, hogy a párom lehetne.

Aztán 1 hónapja ez a dolog megváltozott, mert ahogy egyre jobban megismertem, kezdett megtetszeni, elkezdtem gondolkodni, hogy de jó lenne, ha mi ketten összejöhetnénk.

Szerencsére én is szimpatikus voltam neki, és ez így kimondatlanul is érződött kettőnk között.

2 héttel ezelőtt megcsókolt, azóta is csókolózunk, és írunk egymásnak üzeneteket.

Szombaton, tegnap ugye, meg ma is az üzenetben azt írta, hogy "Szeretlek".

Én ennek nagyon örültem, mert én is nagyon szerelmes vagyok belé, de még annyira nem ismerjük egymást.

Csókon kívűl még más nem volt, és nem szeretnék semmit elsietni.

Konkrétan még össze sem jöttünk, nem mondtuk ki, hogy akkor mi együtt járunk, és így kaptam meg ezt a szót.

Nekem komoly jelentéssel bír ez, mert nem szeretnék csalódni, de már így is nyakig benne vagyok a dologban, mert odavagyok érte.

Szerintetek komolyan gondolhatta?

Nem túl korai még?

Én 26 éves nő vagyok, ő 44 éves férfi

2013. szept. 22. 21:12
 1/1 anonim ***** válasza:
De, ez nagyon korai és nagyon gáz. Én a helyedben nagyon vigyáznék minden lépésemre, 18 év van köztetek, ő már közeledik az ötvenhez te meg még itt vagy fiatalon. Nem akarok előítéletes lenni, de ha 44 évesen facér és még semmit nem produkált az életben (se volt feleség, se gyerekek, stb) és ilyen kis fiatal nőket startol meg, én azt mondom, hogy nagyon figyelj oda mit csinálsz! Azért a legtöbb férfi 30 fele már családot, gyereket tervez a párjával, ha neki ez elmaradt az fura. De lehet csak nekem.
2013. szept. 22. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!