Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa kérdés, de nem hagy nyugodni, legyszi írjatok?
Egy lány vagyok. Az a helyzet hogy kezdek beleszeretni egy ismerősömbe... Néha úgy érzem, ő is kedvel, meg az szerintem biztos hogy tetszem neki, de azt nem tudom, hogy pontosan mit érezhet, mert ő kicsit olyan zárkózott pasi.
Egyedül él albiban, és nincs barátnője.
Mindenesetre, a nyár elején még biztos nem volt.
Azóta még csak 1-2szer találkoztunk, és nem beszéltünk olyan sokat. Ez idő alatt nem mondta, hogy lenne valakije.
VISZONT most van valami ami nem hagy nyugodni....
Azt tudom, hogy otthon nincs internete,és este általában csak a szüleinél ha hazmegy néha év közben, akkor netezik.Sőt azt is tudom, hogy most nincs laptopja. (mármint legutóbb azt mondta, lehet, azóta lett, nem tudom..)Viszont, az utóbbi napokban, pl most is, ilyen éjjel , éjfél, 1, 2 fele fenn látom facebookon...
És tudom , hülye női gondolkodás, de attól félek, hogy lehetséges lenne.. hogy van valakije,egy lány, akinél ott alszik, és nála netezik ilyen későn....?
(megkérdezni ezt gáz lenne tőle...és nem is merem,mert nagyon furán jönne ki.)
Mit gondoltok? vagy mi lehet a magyarázat még erre?
Internet kávézóba szokott járni néha. De ilyen éjjel 1kor ....?? :/
Nagyon köszi előre, légyszi segítsetek,írjatok!
Köszönöm!!!
Nem hinném, hogy nőnél van. Meg akkor amúgy sem facebookozna, főleg nem egy friss kapcsolatban.
Valószínűleg éppen fűz valakit, azért oldotta meg, hogy netközelben legyen ilyenkor is.
Ez a férfigondolkodás.
Ha érdekel írj rá!
Aggodalmaskodsz, de nem tennél semmit, hogy összejöjjetek.
"nem igaz hogy nem teszek semmit"
Ide többet írsz mint rá akkor meg mit vársz?
Akkor meg bátran írj rá, hogy szeretnél vele találkozni, mert valami fontosat akarsz mondani neki.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!