Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan oldjam meg. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIVESTAR kérdése:

Hogyan oldjam meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szerelmem 180km-re lakik tőlem és az édesapja nem akarja elengedi őt. Sok féle képpen próbálkoztunk/ könyörgött neki de nem engedi. Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek most mit tegyek, hogyan lehetne megfűzni a szülőket, hogy elengedjék. A lányról nem mondok meg ugyh azt ne is mondjátok.Segítségeteket várom 16/F

2013. szept. 21. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
mi lenne ha te mennél hozzá
2013. szept. 21. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Elköltöztem. Hello.
2013. szept. 21. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Hozzád nem engedi le, vagy alapból nem?

Ha hozzád nem engedi, akkor kérdezzétek meg, hogy úgy engedi-e ha te utazol hozzá. Ha úgy se, akkor egy kicsit várjatok még vele, kérdezgessétek tovább stb.

2013. szept. 21. 20:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Menj te.
2013. szept. 21. 20:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Hát az még rosszabb lenne ha én mennék oda...biztos kiborulna az apja.

Ő otthagyná a családját meg minden...nagyon szeretjük egymást. Várni nem akarunk, nem bírjuk már egymás nélkül.

Jöhetnek tovább a válaszok.

2013. szept. 21. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, az jobb dolog ha elsőnek te mész fel hozzá. De az még jobb ha te mész fel, és még a szüleivel is mersz találkozni egy kicsit (10-15 perc beszélgetés). Utána, ha tetszel a szüleinek, szabad a pálya. :)
2013. szept. 21. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Menj fel,és próbálj meg beszélni a szülőkkel. :)
2013. szept. 21. 20:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi.:) Megbeszéltem a lánnyal és neki beleegyezet az apja h menjek. De a fatertol parázok kicsit :DD

Ha valaki azt mondja h offolok nem érdekel :D

2013. szept. 21. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell félni az apucitól :) Rendesen bemutatkozol tartod a szemkontaktust magabiztosan mosolyogsz néha néha a leányzóra nézel menni fog az :)
2013. szept. 21. 21:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Apuci nemnormális szószerint. :SS
2013. szept. 21. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!